Materialval till ditt badrum

Många väljer tyvärr en tidsmässig bra lösning istället för kvalitet när det kommer till badrumsrenoveringar. Det är oftast orsaken till att 12 av 20 tätskikt faktiskt läcker. Vi kan garantera ett bra och noggrant arbete utfört av våra rörmokare och elektriker som alla innehar giltiga certifikat.

Kakel som använd i badrum är mer eller mindre standard då det är ett hållbart material som tål slitage. På senare år har det blivit populärt att använda sig av mönstrat kakel, men också kakel i större storlek. Det finns i mängder av olika färger och former så valmöjligheterna är stora!

Mosaik kan bli ett kreativt och spännande sätt att bryta av till exempel en kakelvägg. Det är ett mycket hållbart material som pryder golv lika väl som vägg. Mindre mosaikbitar säljs oftast monterade på ark, vilket gör att mosaiken är lätt att sätta upp och att du får lika stort avstånd mellan varje liten platta.

Klinkerplattor är också ett slitstarkt material som klarar stora påfrestningar vilket gör att de passar väldigt bra som golvmaterial i ett rum som badrum. I kombination med kakel på väggarna ger klinkergolv ett lyxigt och snyggt badrum. Du kan dessutom kombinera detta golv med golvvärme!

Behöver du hjälp med din badrum och våtrumsrenovering?

Läs mer om våra tjänster inom badrumsrenovering.

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter