Vi jobbar snabbt & enkelt

Vår arbetsprocess

Här kan du läsa lite mer om hur vår arbetsprocess på 2 Snickare ser ut. Inga problem, bara lösningar!

 • 1. Kontakta oss
 • Det första steget du som kund behöver göra är att kontakta oss, till fördel genom vårt kontaktformulär på hemsidan. Där kan du bifoga en kortare beskrivning på vad du vill ha utfört och eventuellt bilder på hur det ser ut idag. Detta förenklar processen för oss och du kommer kunna få ett snabbare svar och rätt projektledare tilldelad redan från början. Behöver du bygglovsritningar? Här kan du läsa mer om vår bygglovsprocess.

 
 • 2. Platsbesök
 • Nästa steg i processen är att en projektledare eller projektör kontaktar dig och går igenom projektet på telefon samt bokar in ett platsbesök vid behov. Ni går då igenom vad som ska göras och vilka eventuella bygglovshandlingar som ska framställas till ditt projekt. Vi går även igenom hur det ser ut idag och vilket slutresultat du förväntar dig. Efter besöket gör vi en kostnadsfri offert, hur lång tid denna tar beror på hur stort eller komplext projektet är, men mellan 7–14 dagar är vanligt.

 
 • 3. Offert
 • Ibland kan du känna att du vill göra ändringar efter att du sett offerten, exempelvis lägga till eller ta bort vissa detaljer. Skulle det ske ändringar är det viktigt att veta att priset i offerten också ändras antingen uppåt eller nedåt beroende på vad ändringen gäller. Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig helt nöjd, så känn dig inte stressad över eventuella justeringar. Det löser vi! Här kan du läsa mer om vad en offert är och vad den juridiskt innebär.

 
 • 4. Betalningsplan
 • När offerten motsvarar dina förväntningar och du väljer att acceptera offerten och godkänner dess innehåll har du valt att anlita oss på 2 Snickare. Vi kommer därefter att presentera tidsplanen steg för steg och gå igenom ännu en gång vad som ska göras och vad varje del kommer att kosta. Vi kommer i detta steg även att lägga upp en betalningsplan tillsammans med dig.

  Innan arbetet påbörjas upprättar vi ett avtal, ni som konsumenter är skyddade av konsumenttjänstlagen och vi använder avtalsmallar framtagna av Konsumentverket tillsammans med Villaägarnas Riksförbund och Sveriges Byggindustrier.

 
 • 5. Byggnationen startar
 • Nu är det dags för byggnationen att börjas. Under hela byggnationen finns en projektledare tillgänglig för att kunna svara på dina frågor. Våra hantverkare arbetar i självgående team och vi försöker alltid ha samma hantverkare på plats i den mån det går under hela byggnationstiden. Ibland kan våra yrkesgrupper avlösa varandra men alla är lika insatta i varandras arbete för att på ett smidigt sätt kunna hålla igång arbetet på samma höga nivå under hela tidens gång.

 
 • 6. Slutbesiktning
 • Den dagen byggnationen är färdig ska entreprenaden, dvs hela projektet överlämnas till byggherren (beställaren). I anslutning till överlämnandet görs det i de allra flesta fall en kostnadsfri slutbesiktning om projektet är tillräckligt stort där vi får ett formellt godkänt avslut på entreprenaden och ett protokoll med eventuella småsaker som ska åtgärdas. Här kan du läsa mer om vad en besiktning innebär.

 

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter