Bygglov dörr

Ge ditt hus en vacker ytterdörr

När du vill ha en ny ytterdörr

Det är inte alltid som alla ytterdörrar har samma mått och ibland står man där och vet inte vilka regler det är som gäller. Behövs det verkligen ett bygglov när det bara är en ny dörr som ska sättas in? Ja, det behövs det faktiskt. Det kan till och med vara så att du behöver ett bygglov för att måla om din befintliga ytterdörr. Dessa typer av ändringar sker under fasadändring vilket man lätt kan glömma bort för att projektet i sig känns litet.

Känner du dig osäker vad som gäller just ditt projekt är det alltid bäst att kontakta kommunen för att säkerställa vad som gäller. När det är dags för bygglovsritningarna hjälper vi dig gärna. Vår expertis ger dig möjligheten att luta dig tillbaka för att invänta ritningarna som kommer ge dig en smärtfri bygglovsprocess.

Vilka regler gäller för dörrar vid bygglov?

  • När dörrar tas bort eller läggs till.
  • Om storleken ändras.
  • Vid ommålning av dörrarna
.
  • När befintliga dörrar flyttas.
  • Om spröjs på befintlig dörr tas bort eller läggs till.

Våra byggingenjörer har lång erfarenhet och vana att framställa dessa bygglovsritningar och hjälper dig gärna att ta fram korrekta handlingar som enkelt och smärtfritt blir godkända hos kommunen.

Är det något särskilt jag som kund behöver skicka in vid min förfrågan till er?

För att snabba på handläggningstiden får du gärna skriva vilken kommun det är som gäller i din förfrågan och skicka med några enklare skisser eller bilder som underlättar för oss att förstå din vision. Vi kommer därefter kontakta dig så snart vi har möjlighet för att få bollen i rullning och få dig ett steg närmare ditt drömprojekt.

Vi på 2 Snickare vill att våra kunder ska känna sig prioriterade och att man kan luta sig tillbaka när man anlitar oss. Vi tar därför gärna hand om den större delen av bygglovsprocessen som vi vet att många kunder kan känna är både svår, tidskrävande och jobbig.

Vill du komma i kontakt med oss på annat sätt? Du är varmt välkommen att ringa oss på 018 – 14 33 14 eller maila oss på info@2snickare.se. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter