Snickare Uppsala

Inga problem. Bara lösningar.

Välkommen till en lösningsorienterad snickare i Uppsala med omnejd. Ett byggföretag som erbjuder problemfria byggprojekt till en rimlig peng. Du drömmer, vi bygger.

Lär känna 2 Snickare i Uppsala

Mer än 15 år i branschen.

Erfarenhet är lika med kompetens. I över ett decennium har vi som en etablerad aktör inom bygg och design gjort kunder nöjda i Uppsala- och Stockholmsregionen. Kunder som innefattar privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

För att maximera vårt tjänsteutbud som byggföretag har vi nära kontakt med ett stort antal underleverantörer, inte sällan våra gamla anställda, vilket gör att vi kan erbjuda total- och generalentreprenad. Vi har därmed möjligheten att hyra in de hantverkare som är bäst lämpade för just ditt projekt, inte bara de som råkar vara tillgängliga för tillfället. Ett tillvägagångssätt som fungerar bättre för alla parter och höjer kvaliteten på slutresultatet. Samtidigt vill vi poängtera att det fortfarande är vi som tar det fulla ansvaret, står för alla garantierna och sköter all kommunikation med dig som kund.

Ombyggnation, renovering, nybyggnation, tillbyggnad, bygglovsritningar och byggservice – 2 Snickare är en snickare i Uppsala som kan det mesta. Vad drömmer du om? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vår process

Vi bygger smartare.

Hur går det till när du köper hantverkartjänster av 2 Snickare? Vi har utarbetat en väloljad arbetsprocess som ska klaffa i alla led. Inledningsvis skickar du in en förfrågan där du beskriver vad du vill ha gjort. Sedan gör vi ett personligt platsbesök där vi diskuterar igenom projektet med dig, stämmer av förväntningar och ger värdefull rådgivning.

Utifrån vår diskussion skapar vi en detaljerad och kostnadsfri offert som omfattar pris och en teknisk beskrivning som tydligt redovisar vilka arbetsmoment som ingår. När du godkänt upplägget skickar vi ut offerten till alla våra samarbetspartners och snickare i Uppsala som vi tycker projektet lämpar sig för. När vi väl fått positiva svar från våra underleverantörer sätter vi ihop ett slagkraftigt team som snart gör första spadtaget. Fördelen med vårt tillvägagångssätt är att uppstarten sker betydligt snabbare och att alla inblandade parter i slutändan blir belåtna.

Vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och säkerställer grundligt att alla arbeten och material motsvarar den kvalitetsnivå som både vi och kunden förväntar sig. När projektet slutförts följer vi upp och har ett slutsamråd med dig som kund. Beroende på projektets komplexitet och storlek erbjuder vi kostnadsfri besiktning vid större projekt av en opartisk besiktningsman.

Glöm inte ROT-avdraget.

Tajt budget? Innan du rullar igång ditt snickarprojekt, kontrollera om det räknas som ett ROT-arbete och därmed har rätt till skattereduktion. En faktor som kan påverka slutkostnaden rejält och spara dig många tusenlappar. Faktum är att det kan göra arbetskostnaden upp till 30% billigare. Maxbeloppet per år och person är för tillfället 50 000 kr.

Det bästa av allt? Du behöver inte själv ansöka om din skattereduktion, vi sköter all kontakt med Skatteverket. Precis som när det gäller ansökan om bygglov kan du lämna över myndighetskontakten i våra trygga händer. Ta reda på vilka hantverksarbeten som godkänns inom ramen för ROT-arbeten genom att klicka här.

Sofias änglar Snickare Uppsala

En ära att medverka i programmet.

När vi fick förfrågan om vi ville vara med och hjälpa till i programmet tvekade vi inte en sekund. Att få möjligheten att hjälpa andra som inte har samma förutsättningar är en viktigt grundbult för oss, så vi svarade självklart ja. Det kändes roligt och hedrande att produktionen valde att kontakta just oss, till stor del på grund av goda omdömen och kundrelationer. Vi står alltid för säkra och trygga samarbeten och det blir verkligen uppenbart när man blir tillfrågad att delta i något sånt här.

2snickare-reko-4

Rekommenderat företag.

I mer än 10 år som byggföretag har vi utfört otaliga arbeten Uppsala- och Stockholmsområdet och därmed skapat många goda kundrelationer. Vi strävar alltid efter bästa möjliga resultat för både projektet och relationen till våra kunder, för oss är det oerhört viktigt med en nära dialog och bra kommunikation. Vi kan stolt konstatera att vi tar plats bland Recos rekommenderade företag sedan 2018. Vi uppskattar alla de omdömen vi får och blir alltid glada när våra kunder väljer att lämna ett! Gör gärna det du också om du inte hunnit på Reco.se

2 Snickare Sverige AB Snickare Uppsala

Branschvinnare 2022.

Vi på 2 Snickare är extremt stolta över vår utmärkelse som branschvinnare 2022. En Branschvinnare är ett företag som överträffat den egna branschens snitt i både omsättning och resultat samt har ett positivt resultat. I snitt är det bara ca 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Att vi tilldelats denna utmärkelse tyder på vilket stort engagemang vi lägger ner på både våra arbeten och kunder.

15 +

Års erfarenhet

7 st

Anställda

2008

Grundades vi

999 +

Nöjda kunder

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter