Hantverkare Uppsala

Våra tjänster –
allt under samma tak.

På jakt efter en hantverkare i Uppsala som kan det mesta? Låter det som en önskedröm? Inte om du anlitar 2 Snickare. Du drömmer, vi bygger.

Vilka är vi?

Ditt personliga byggföretag i Uppsala.

Vi brukar kalla oss för framtidsbyggarna eftersom vi ständigt strävar efter att vara ett byggföretag i absoluta framkant. Vi välkomnar projekt som bryter ny mark och går utanför ramarna. Byggprojekt, stora som små, som har en unik karaktär och utformning. Vårt breda spann av tjänster och djupa kunskap hos våra projektledare och hantverkare i Uppsala gör att vi kan ta oss an de flesta visioner.

Utöver kompetens prioriterar vi kommunikation och tillgänglighet. Vi sätter en tydlig plan för projektet med dig, gör klart det på utsatt tid, låter inget moment falla mellan stolarna och finns alltid tillgängliga för dig som kund. Din trygghet som beställare under processens gång är A och O.

Vill ni bygga lösvirkeshus? Ett attefallshus på tomten som möjliggör plats för en hobby? Lägga nytt tak? Söker ni en golvläggare? Behöver husets fasad ett lyft? Eller kanske en inglasad altan? Vad drömmer du om?

Hjälper dig på alla fronter.

Begränsningar är inte vår grej. Ombyggnad, renovering, nybyggnation, tillbyggnad, utbyggnad eller bygglovsritningar – 2 Snickare är byggföretaget med hantverkare i Uppsala inom total- eller generalentreprenad. Med vårt breda nätverk av installatörer och snickare gör vi allt inom bygg, projektering & byggservice för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi tar fram fackmannamässiga bygglovsritningar, fixar kommunens godkännande och är lika involverade i första som sista spadtaget. Smidigt, snabbt och problemfritt.

Hur kommer du igång med ditt drömprojekt? Börja med att kontakta oss med ditt ärende så gör vi inom kort ett kostnadsfritt platsbesök och bistår med värdefull rådgivning. Sedan återkommer vi med en utförlig offert utifrån dina önskemål.

Byggservice – för mindre jobb.

Bor du Uppsalaområdet och har ett mindre projekt som aldrig blir gjort? Vi förfogar över ett team av erfarna servicesnickare som utför småskaliga projekt. Proffs som vet hur man byter en dörr, putsar en fasad, murar, lägger ett golv eller målar ett rum. Vi vet värdet av kontinuitet, därför är det alltid samma servicesnickare som åker hem till er när behovet uppstår. Kom igång omgående genom att fylla i vårt specialutformade formulär.

Utnyttja ditt ROT-avdrag.

Många hantverkartjänster räknas som ROT-arbeten (Reparation, Ombyggnad och Tillbyggnad) och har därmed rätt till skattereduktion. Vilket innebär att slutnotan på arbetskostnaden kan bli upp emot 30% billigare. Maxbeloppet ligger i dagsläget på 50 000 kronor per år och ägare till fastigheten eller lägenheten.

Ni har fortfarande RUT-avdrag att nyttja på upp till 25 000kr efter att ROT-avdraget är fullt nyttjat. Det innebär att ni fortfarande har tillgång till RUT-avdrag för hushållsnära tjänster trots att ni renoverat eller byggt om. ROT-avdrag plus RUT-avdrag uppgår till totalt 75 000kr per person och ägare varav 50 000kr kan nyttjas till renovering, ombyggnad och tillbyggnad.

Behöver jag som kund sköta kontakten med Skatteverket? Nej, du behöver inte lyfta ett finger, 2 Snickare sköter pappersarbetet. Som privatperson behöver du inte ödsla någon extra energi på att få ta del av din skattereducering. Altanbygge, badrums- och köksrenovering, installation av bergvärme, takläggning, byte av ventilation och montering av markiser på småhus är vanliga exempel på projekt där skattereduktion beviljas.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter