Badrumsrenovering Uppsala

Vill du renovera badrum och våtutrymmen?

Badrumsrenovering i Uppsala med 2 Snickare.

Badrum är ett av hemmets viktigaste och mest besökta rum som används dagligen av hela familjen. Många anser därför att det är väldigt viktigt att ge badrummet extra omtanke, kärlek och en bred budget vid badrumsrenovering. Oavsett om du ska bygga ett nytt badrum eller renovera ett befintligt är det alltid spännande att gå igenom alla materialval, exempelvis vilket klinkers eller kakel man vill ha. Är det en stor dubbeldusch, bubbelbadkar eller kanske båda du vill ha? Eller siktar du på ett mindre och mer minimalistiskt badrum med hänsyn till både utrymme och budget?

Oavsett hur planeringen ser ut kan du göra riktiga kap med lite tid och energi. Det finns många sajter och butiker som erbjuder ett brett produktsortiment att kolla igenom. Många erbjuder även en fyndhörna för dessa typer av produkter där man kan spara in lite på budgeten. Kanske finner du ditt nedsatta drömbadkar samtidigt som du håller din budget? 2 Snickare hjälper dig gärna på traven med din badrumsrenovering i Uppsala.

Få ut maximalt av ditt nya badrum.

Badrumsrenovering på gång? Vet du hur du ska tänka för att optimera ytan så mycket som möjligt? Det finns många smarta lösningar. En av dessa är att tänka ut en bra planlösning för att maxa förvaringsutrymmet. Ett bra tips är att inleda med var handfatet ska sitta och utgå från den placeringen. På så sätt är det lättare att planera och inreda resterande badrum med inredningen. Välj till fördel ett tvättställ med underskåp, med ett sådant vinner du mer förvaringsutrymme utan att förlora någon extra plats. Ett annat bra tips för att få badrummet att upplevas större är att välja en interiör med ljusa färger. En ljus atmosfär gör att rummet ser rymligare ut, likaså att välja ett skåp med en integrerad spegel.

Hur omfattande är din badrumsrenovering?

När det kommer till badrumsrenoveringar finns det både enklare och mer omfattande. Det kan handla om att du behöver byta ut rör, kranar eller andra delar som inte längre fungerar. Det kan också handla om fuktskador som behöver ses över och åtgärdas innan de blir mer omfattande. En vanlig orsak till fuktskador är att man fått sprickor i tätskiktet för golv och väggar, men det kan också bero på att en tidigare renovering inte blivit korrekt utförd. Det är viktigt att våtutrymmen blir fackmannamässigt utförda för att undvika skador.

I dagsläget läcker fortfarande 12 av 20 tätskikt, vilket oftast är resultatet av att man valt en tidsmässigt snabbare lösning framför kvalitét. Vi på 2 Snickare kan garantera ett bra och noggrant arbete utfört av våra rörmokare, plattsättare och elektriker som alla innehar giltiga certifikat. Vi fokuserar alltid på kvalitén och tummar aldrig på kundnöjdheten på något av våra projekt, små som stora. För oss är du som kund alltid i fokus och vi är redo att förverkliga din dröm.

När behövs det en stamrenovering?

Första steget vid en stamrenovering är att göra en grundlig besiktning. Kanske behöver inte just en stamrenovering göras, kanske räcker det med en relining? Ibland kan endast vissa delar av fastigheten vara i behov av stamrenovering. Relining kan vara tillräckligt för andra delar av fastigheten. Detta bedöms från fall till fall, vi hjälper dig gärna att avgöra skillnaden. När du ska utföra en stamrenovering är det viktigt att anlita en entreprenör som är medlem i BRiF. BRiF står för Branschföreningen för Relining i Fastigheter. När arbetet är slutfört kontrolleras det alltid av en opartisk besiktningsman.

Dags för ett nytt badrum? Kontakta oss, vi är experter på badrumsrenovering i Uppsala.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter