Bygga hus Uppsala

Vi hjälper dig att bygga lösvirkeshus.

Bygga hus i Uppsala med 2 Snickare

Din guide på husresan.

Är det nu din husresa startar? Då väntar en intensiv men spännande resa. Vi vet att känslan om brist på kunskap och en budget som skriker rakt ut kan infinna sig, vilket är vanligt förekommande under ett så stort projekt. Att bygga hus är något man oftast bara gör en gång i livet. Att bygga hus i lösvirke gör man till fördel när man vill hålla kontroll på sin budget. Du får då möjlighet att utföra delar av arbetet själv och kan därmed påverka den ekonomiska delen.

Du har också möjlighet under byggnationens gång att göra mindre förändringar då huset byggs bräda för bräda och inte i färdiga block. Du kan alltså helt och hållet välja vilka delar i projektet du vill utföra på egen hand. Kom dock ihåg att vissa arbeten måste utföras av en fackmannamässig person, såsom dragningar av el och installation av rör och tätskikt.

Vill du bygga hus i Uppsala? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Hur ser din husdröm ut?

Du kan med ett hus av lösvirke också bestämma vart du vill prioritera att lägga mest pengar. Kanske är det ditt badrum du drömt så länge om, en planlösning med lyxiga och mer unika platsbyggnationer eller är det husets hjärta, köket, som kommer ta den större kostnaden av byggnationen? Valen är många och är alla till din fördel, det är du som bestämmer allt från detaljer till materialval.

Bygga hus? Planera in i minsta detalj.

För att ro ett husprojekt och dina husdrömmar i hamn och att kunna dra nytta av alla fördelar som denna husbyggnation medför gäller det att du har en noggrann planering och avsätter både tid och energi. Här är det som sagt du som bestämmer alla detaljer och då tar det tid att behöva åka runt och leta material och interiör till hela huset.

Kolla också igenom hos olika husleverantörer vilken typ av husmodell det är du vill ha eller inspireras av. Många leverantörer erbjuder olika lösningar vilket kan göra att idéerna för sin egen husmodell eller planlösning växer. Det finns inga begränsningar gällande form och utseende så alla dina idéer kan bli verklighet. Fördelen med en helt egen arkitektritad planlösning är att du kan få den anpassad helt efter din familjs behov. Du kan då också planera den så att du maximerar utrymmet både utomhus och inomhus och därmed kunna ta tillvara på all yta.

Behöver jag ett bygglov för ett lösvirkeshus?

Ja, du behöver ett bygglov när du bygger hus som inte är ett attefallshus eller någon annan bygglovsbefriad komplementbyggnad. Du behöver då lämna in en bygglovsansökan till bygglovsenheten eller byggnadskontoret i din kommun. I ansökan behöver du skicka in detaljerade ritningar på alltifrån planlösningen av huset och dess konstruktion, samt på fastigheten. Detta är något våra erfarna byggingenjörer gärna hjälper dig med.

Bygg hus med oss.

Bygga hus i Uppsala? Vi på 2 Snickare finns alltid med dig hela vägen och du som kund är alltid vår främsta prioritet. Vi hjälper gärna till med allt från idéer till bygglovsritningar till byggnation och inflyttning. Vi tummar heller aldrig på kvalitén och lämnar alltid väl utförda arbeten. Med oss får du hjälp att bygga hem och vi ser till att dina drömmar når i mål.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter