Byggservice Uppsala & servicesnickare

När du snabbt behöver ett proffs.

Ibland är jobbet inte så stort. Men det krävs fortfarande ett proffs. Genom att teckna ett serviceavtal med 2 Snickare står vårt team av servicesnickare alltid redo att ta sig an alla dina mindre projekt. Uppsalas smartaste, smidigaste och snabbaste byggservice.

Byta dörrar, fönsterbyte, fasadputsning, murning, golvläggning eller målning – alla vanliga exempel på mindre jobb som våra servicesnickare utför i Uppsala med omnejd (se karta). Arbeten som i regel tar alltifrån en dag till några veckor att slutföra. Vi erbjuder totalentreprenad.

Med oss får du en personligare byggservice. Din trygghet är vår främsta prio, därför är det alltid samma team av servicesnickare som kommer hem till dig.

Byggservice i Uppsala

Fyll i serviceavtal.

Service avtal
Prisexempel (arbetskostnad)
Rot
Pris innan Rotavdrag

Pris efter Rotavdrag

,00 Kr

Maximal filstorlek: 128 MB

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter

Ta första steget

Vad behöver du hjälp med?

Verkar det svårt att beställa snickartjänster online? Tänk om, med vårt specialutformade formulär för mindre arbeten är det bara några få klick bort. Smidigt var ordet. Formuläret visar ett kalkylerat budgetpris baserat på hur många timmar du angett att ni behöver snickarna. Det kalkylerade budgetpriset finns där för ni som kund ska få en uppfattning om vad exempelvis 1 timme eller 5 dagar kostar för att anlita vårt serviceteam. Den kalkylerade tiden och budgetpriset som ni angett har ingen relevans till hur lång tid det faktiska arbetet tar. Det bästa av allt? Avtalet är inte bindande.

Du kan välja att:

  1. Lägga till uppskattad tid.
  2. Göra relevanta tillval.
  3. Få ett uppskattat budgetpris baserat på den tid ni fyllt i.
  4. Slutligen, skicka in din förfrågan. Beskriv kortfattat arbetet samt bifoga relevanta bilder och ritningar som vi kan behöva.

Kostnadsfri offert

Ångrat dig? Inga problem!

När du skickat in formuläret tar vår projektledare inom kort kontakt med dig. Projektledaren synar dina önskemål och skickar sedan en offert baserat på beställningen. Om du är nöjd och accepterar offerten så ringer vi upp dig för att boka in en hantverkare och bestämma ett startdatum som passar.

Fått kalla fötter? Lugn, vi erbjuder en generös ångerrätt. Du kan nämligen alltid välja att avbryta avtalet fram till samma dag som arbetet skulle påbörjats, trots att du redan accepterat offerten. Skulle avtalet däremot avbrytas mindre än 24h innan överenskommen startdag tas en startavgift ut.

Smidigt va?

Förtydligande

Arbetade timmar redovisas i faktura tillsammans med elektronisk byggdagbok som underlag.
Hantverkartimmar som debiteras är de faktiska arbetade timmarna på plats, om projektet befinner sig inom närområdet (se rubrik resor i bifogad fil)
Debitering vid ev. hämtning av material sker enligt Hantverkarens Timpris.

Material / Hyresmaskiner:
Material och ev. hyra av maskiner faktureras tillsammans med kopior på våra leverantörsfakturor.
Naturligtvis tar du del av våra förmånliga rabatter.

Vi lämnar enbart garanti för arbeten där vi har köpt in materialet. Läs mer om detta i Allmänna bestämmelser.

Fordonsomkostnader
Servicebil och fordonsomkostnader på 360kr/dag ex moms debiteras för alla projekt.
Vid projekt utanför den rödmarkerade cirkeln registreras hantverkarnas tid från att de lämnar kontoret eller byggvaruhuset och debiteras lika enligt timpris för hantverkare.

Förtydligande
Startavgift är en engångskostnad som täcker planering och administrativa kostnader.

Servicebil är kostnaden för drivmedel och fordonsomkostnader

Hantverkare är arbetarna som utför det fysiska jobbet.

Observera att uppskattat pris är beräknat på en hantverkare. Ibland kan tillval som arbetsledning och projektledning behövas, detta har då ett annat timpris.

Vid tillval av arbetsledning får du en projektledare som ger dig konsultation rent byggtekniskt. Projektledaren samordnar, planerar och åker även ut till projektet tillsammans med underleverantörer som tex ventilation, rör och eltekniker. Detta har ett timpris på 630kr/tim.

Skulle du istället behöva ha projektledning för ditt projekt ligger timpriset på 860kr/tim. Då ingår konstorsrelaterat arbete med ekonomi och rot-sökning.

Framtagning av eventuella handlingar och ritningar sker enligt separat offert.

Tidsplanering
Dessa mindre serviceprojekt hamnar som oftast mellan våra större arbeten och normal väntetid brukar vara ca 15 dagar från den dagen offerten är accepterad. Så snabbt vi får en lucka över ringer vi för att boka in en hantverkare till dig!

Så är du i behov av en hantverkare för utförande av mindre jobb är du varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig! Vi utför alla typer av småjobb.

Skulle inte tiden passa dig får vi återkomma alternativt komma överens om en annan dag. Om du har några andra funderingar är du varmt välkomna att kontakta oss!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter