Byggservice Uppsala & servicesnickare

När du snabbt behöver ett proffs.

Vi fattar, ibland är jobbet inte så stort. Men det krävs fortfarande ett proffs för att det ska bli bra. Genom att teckna ett serviceavtal med 2 Snickare står vårt team av servicesnickare alltid redo att ta sig an alla dina mindre projekt. Genom att bli medlem i 2 Snickare-familjen får du Uppsalas personligaste och smidigaste byggservice. Tjänsten är inte mer komplicerad än en regelbunden hemstädning.

En personligare byggservice.

Behöver du sätta upp en TV? Montera dina nyinhandlade möbler? Byta lås på dörren? Lägga ny parkett? Uppdatera köket? Läcker kranen? Vi vet, då och då dyker det upp små hinder i vardagen där det kan vara skönt att ha en pålitlig snickare till hands. Våra servicesnickare åker dagligen runt till medlemmar i 2 Snickare-familjen i hela Uppsala och hjälper dem med mindre arbeten. Miniprojekt som kan ta en timme, en dag eller några veckor att genomföra.

Byggservice i Uppsala

Vad behöver du hjälp med? Skicka in din förfrågan.

Service avtal
Startavgift efter ROT-avdrag:

1 400,00 Kr

Startavgift innan ROT-avdrag:

2 000,00 Kr

Prisexempel (arbetskostnad)
Rot/Rut
Prisexempel arbetskostnad efter ROT-avdrag

Prisexempel arbetskostnad innan ROT-avdrag

,00 Kr

Maximum file size: 128MB

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter

Våra snickare är runt hörnet

Få förtur i 2 Snickare-familjen.

Med oss får du en personligare byggservice. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma ansikten som kommer hem till dig som är vår befintliga servicekund. Vi bygger en långvarig och trygg relation med dig som också innebär att du får förtur när du väl behöver oss. Våra servicesnickare jobbar oftast två och två, och kan svänga förbi dig på kort varsel. Många gånger samma dag. När du tecknar ett avtal med oss blir du en del av 2 Snickare-familjen, vilket innebär att du framöver alltid är en prioriterad byggservicekund när du kallar på oss.

Verkar det svårt att beställa snickartjänster online? Tänk om, med vårt specialutformade formulär ovan är hjälpen bara några få klick bort. Lugn, avtalet är inte bindande och kan avbrytas upp till 24 h före överenskommen startdag.

Guide – så beställer du en servicesnickare:

  1. Ange ungefär hur många timmar du behöver snickaren.
  2. Klicka i om du vill ansöka om ROT/RUT-avdrag. Fyll i båda om du är osäker.
  3. Få ett uppskattat pris.
  4. Beskriv kortfattat arbetet samt bifoga relevanta bilder och ritningar som vi kan behöva.
  5. Skicka in förfrågan – klart! Strax är vi på plats hemma hos dig!

Fördelar inom 2 Snickare-familjen.

Sköter ROT och RUT åt dig.

När man ingår i en familj får man också såklart vissa förmåner. Du får tillgång till fina erbjudande och rabatter som sänker materialkostnaderna på ditt nästa projekt. Vi ser också till att du får det ROT- och RUT-avdrag som du har rätt till utan att du behöver lyfta ett finger. En annan bonus är att vi bjuder på startavgiften om du anlitar oss igen inom 12 månader. Startavgiften täcker allt administrativt arbete, exempelvis ROT och RUT.
Behöver du snarare en rörmokare eller elektriker? Eftersom vi erbjuder så kallad totalentreprenad kan vi hitta exakt den kompetens som du behöver. Vi har ett nära samarbete med många olika typer av underleverantörer i Uppsala som gör att vi kan erbjuda hela paletten av hantverkartjänster. En fördelaktig helhetslösning för exempelvis bostadsrättsföreningar.

Förtydligande

Arbetade timmar redovisas i faktura tillsammans med elektronisk byggdagbok som underlag.
Hantverkartimmar som debiteras är de faktiska arbetade timmarna på plats, om projektet befinner sig inom närområdet (se rubrik resor i bifogad fil)
Debitering vid ev. hämtning av material sker enligt Hantverkarens Timpris.

Material / Hyresmaskiner:
Material och ev. hyra av maskiner faktureras tillsammans med kopior på våra leverantörsfakturor.
Naturligtvis tar du del av våra förmånliga rabatter.

Vi lämnar enbart garanti för arbeten där vi har köpt in materialet. Läs mer om detta i Allmänna bestämmelser.

Fordonsomkostnader
Servicebil och fordonsomkostnader på 360kr/dag ex moms debiteras för alla projekt.
Vid projekt utanför den rödmarkerade cirkeln registreras hantverkarnas tid från att de lämnar kontoret eller byggvaruhuset och debiteras lika enligt timpris för hantverkare.

Förtydligande
Startavgift är en engångskostnad som täcker planering och administrativa kostnader.

Servicebil är kostnaden för drivmedel och fordonsomkostnader

Hantverkare är arbetarna som utför det fysiska jobbet.

Observera att uppskattat pris är beräknat på en hantverkare. Ibland kan tillval som arbetsledning och projektledning behövas, detta har då ett annat timpris.

Vid tillval av arbetsledning får du en projektledare som ger dig konsultation rent byggtekniskt. Projektledaren samordnar, planerar och åker även ut till projektet tillsammans med underleverantörer som tex ventilation, rör och eltekniker. Detta har ett timpris på 630kr/tim.

Skulle du istället behöva ha projektledning för ditt projekt ligger timpriset på 860kr/tim. Då ingår konstorsrelaterat arbete med ekonomi och rot-sökning.

Framtagning av eventuella handlingar och ritningar sker enligt separat offert.

Tidsplanering
Dessa mindre serviceprojekt hamnar som oftast mellan våra större arbeten och normal väntetid brukar vara ca 15 dagar från den dagen offerten är accepterad. Så snabbt vi får en lucka över ringer vi för att boka in en hantverkare till dig!

Så är du i behov av en hantverkare för utförande av mindre jobb är du varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig! Vi utför alla typer av småjobb.

Skulle inte tiden passa dig får vi återkomma alternativt komma överens om en annan dag. Om du har några andra funderingar är du varmt välkomna att kontakta oss!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter