Bygglov fönster

Montering av nytt fönster

Är det dags att installera nya fönster?

Det kan tyckas vara en enkel ändring som kanske inte behöver så mycket uppmärksamhet av kommunen, men du behöver faktiskt alltid ett godkänt bygglov. Så oavsett om du sätter in nya fönster eller ändrar storlek på befintliga behöver du alltid skicka in en bygglovsansökan och få den godkänd innan du får påbörja din byggnation. Dessa regler gäller då förändringen går under samma bestämmelser som en fasadändring. Dessa regler gäller även vid ommålning av befintliga fönster, men ibland kan andra regler förekomma. Vi råder dig alltid att ta kontakt med din kommun om du känner dig osäker vad som gäller för just dig.

Vilka regler gäller för fönster vid bygglov

  • Ändra storlek på fönster.
  • Lägga till eller ta bort befintliga fönster.
  • Måla om fönster.
  • Omplacering av befintliga fönster
.
  • Lägga till eller ta bort spröjs på befintliga fönster.

Våra byggingenjörer har lång erfarenhet och vana att framställa dessa bygglovsritningar, och hjälper dig gärna att ta fram korrekta handlingar som enkelt och smärtfritt blir godkända hos kommunen.Är det något särskilt jag som kund behöver skicka in vid min förfrågan till er?

För att snabba på handläggningstiden får du gärna skriva vilken kommun det är som gäller i din förfrågan och skicka med några enklare skisser eller bilder som underlättar för oss att förstå din vision. Vi kommer därefter kontakta dig så snart vi har möjlighet för att få bollen i rullning och få dig ett steg närmare ditt drömprojekt.

Vi på 2 Snickare vill att våra kunder ska känna sig prioriterade och att man kan luta sig tillbaka när man anlitar oss. Vi tar därför gärna hand om den större delen av bygglovsprocessen som vi vet att många kunder kan känna är både svår, tidskrävande och jobbig.

Vill du komma i kontakt med oss på annat sätt? Du är varmt välkommen att ringa oss på 018 – 14 33 14 eller maila oss på info@2snickare.se. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter