Ombyggnation & renovering Uppsala

Bygg om med oss.

Bor du i Uppsala och planerar för en ombyggnation eller renovering? Att bygga om behöver inte vara svårt och tidskrävande, i alla fall om du väljer 2 Snickare.

Hjälp med ombyggnation och renovering i Uppsala

Utomhusprojekt på G?

Ge din fastighet ett ansiktslyft. Har du ett utomhusjobb som kräver ett proffs? Då har du hamnat rätt. 2 Snickare består av ett erfaret och mångsidigt team av snickare i Uppsala som klarar av de flesta former av ombyggnationer och renoveringar.

Är det hög tid att lägga om taket? Är husets fasad nedgånget och behöver kärlek? Behöver husgrunden dräneras? Ska garageuppfarten eller uteplatsen stenläggas? Är drömmen en ny altan, terrass eller balkong? Inga problem, vi har lösningarna.

Välj oss när du behöver tak över huvudet. Vi är experter på takläggning och takarbeten som förlänger husets livslängd. När vi är klara ingår alltid en monteringsgaranti som varar i 10 år.

Det är utsidan som räknas. Är husets fasad tillräckligt slitstarkt för att klara vädrets och årstidernas skiftningar? Om inte så står vi redo att hjälpa dig med en välbehövlig fasadrenovering.

Tappat bort dig i materialdjungeln? Krypgrund, platta på mark eller plintgrund? Vi guidar dig rätt när det kommer till stenläggning, husgrund eller markarbeten.

Utomhussnickerier är något vi gör till vardags. Med oss i förarsätet är den nya altanen eller terrassen färdig på nolltid, lagom till sommaren. Vi hjälper även BRF:er att bygga balkonger.

Ombyggnation och renovering med 2 Snickare

I behov av ett inomhusjobb?

Vi tar oss även med glädje an inomhusprojekt av varierande slag. I synnerhet är vi specialister på renovering samt ombyggnation av badrum och våtutrymmen i Uppsala tillsammans med våra väletablerade samarbetspartners. Tack vare att vi erbjuder totalentreprenad kan vi utföra alla typer av inomhusjobb från golvläggning och målning till badrum och kök.

Ruvar du på en byggidé som du vill förverkliga? Kontakta oss så levererar vi en kostnadsfri offert!

Alla rum som används dagligen förtjänar extra kärlek och ombonad. Badrummet är ett sådant – 2 Snickare hjälper dig med renovering, materialval och inredning.

Hemmets hjärta, köket, behöver kärlek för att fortsätta pumpa lika starkt. Skandinaviskt minimalistisk, lantligt eller rustikt – vilken köksstil drömmer ni om?

Vill du få hemmet att kännas som nytt igen? Lägg nya golv! Parkett, ett vackert trägolv, laminat- eller plastgolv är upp till dig.

Bygg ett hobbyrum, lekrum, förråd, matkällare, uthyrningsdel eller en spa-avdelning. Få utrymmen i huset har lika mycket outnyttjad potential som källaren.

Framtidsbyggarna från Uppsala

Inga problem.
Bara lösningar.

Stora ombyggnationer och renoveringar kan innebära att vardagen vänds upp och ned för en period. Vår målsättning är att varje byggprojekt, oavsett om det är inom- eller utomhus, ska flyta på så smidigt och snabbt som möjligt. Vi på 2 Snickare älskar utmaningar, vi tar gärna ansvaret för projekt som går utanför det man brukar betrakta som de konventionella ramarna. Privatperson, företag eller bostadsrättsförening – vi strävar efter att ge alla våra kunder bästa resultat, till bästa pris.

Vi är med dig hela vägen.

Eftersom vi erbjuder total- eller generalentreprenad kan vi vara en trygg punkt i alla faser av projektet, från skapandet av bygglovsritningar till slutförd ombyggnation. Sammanfattningsvis är vi är din självklara partner inom bygg, projektering och byggservice i Uppsala.

Behöver ni proffshjälp till ett mindre projekt? Kanske rör det sig om dörr- och fönsterbyte, fasadputsning, murning, golvläggning eller målning? Då är våra servicesnickare rätt man för jobbet.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter