Om oss

2 Snickare

Vi på 2 Snickare har med över 10 års erfarenhet i branschen sett byggföretag i Uppsala arbeta på många olika sätt. Vi har sett företag haft många anställda och få anställda, hyra ut anställda eller hyra in anställda. Vi hade under många år egna anställda men har sedan 2013 bytt till ett helt nytt och bättre koncept. Vi fick in många förfrågningar och det började bli problematiskt att starta våra arbeten i tid. Vi gav då istället våra medarbetare möjligheten att starta egna företag som vi därefter kan hyra in. Det är en ny, utvecklande och rolig möjlighet för våra tidigare medarbetare och det blir under bättre ekonomiska förutsättningar för våra kunder. Det blir bättre för er som kunder och enklare för oss på 2 Snickare att ta fram rätt yrkesarbetare till just ert projekt. Vårt gamla koncept medförde att vi endast kunde erbjuda de snickare som var tillgängliga. Det är viktigt att belysa att vi på 2 Snickare fortfarande står för alla garantier. Det är vi på 2 Snickare som har kontrakt med er som kund och inte den inhyrda entreprenören.

Byggprocessen

På vilket sätt är då detta koncept bättre och billigare för er som kund?

Processen går till så att när vi får in en förfrågan genom hemsidan och kommit ut på ett kostnadsfritt platsbesök, skriver vi en väldigt noggrann och detaljerad offert. Offerten omfattar ett pris och en teknisk beskrivning på projektet med alla arbetsmoment som ingår och skickas till både er som kund samt till de samarbetspartners vi har i vårt nätverk. Därefter får de företagarna sinsemellan ”tävla” om att få utföra projektet. Vi väljer sedan det företag vi tycker lämpar sig bäst för ert projekt med både kvalitet, kompetens och tidsplan i åtanke. Med detta arbetssätt har vi fått kontakt med många nya samarbetspartners inom hantverk och installationer. Konceptet vi använder oss utav blir större och större hos många byggföretag då uppstart av arbeten sker snabbare samt att det uppskattas av alla inblandade parter.

Med vår långa erfarenhet har vi fått många samarbetspartners inom små och stora företag inom bygg som utför både nyproduktioner och ombyggnationer. Vi har fått bra samarbeten med de här företagen för att de lever upp till våra kunders förväntningar och belåtenhet. Vi säkerställer att alla arbeten och material utförs av högsta kvalitet och bjuder efter arbetets slutförande på en kostnadsfri besiktning av en opartisk besiktningsman som ni utser.

2 Snickare. Inga problem, bara lösningar!

Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega? Skicka gärna in en öppen ansökan hos oss via sidan jobba hos oss.

sveriges-arkitekter 2snickare
2Snickare Heta arbeten
BRFk 2Snickare
2Snickare Elsäkerhetsverket

Vill du komma i kontakt med oss?

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

ADRESS

2Snickare Sverige AB
Sysslomansgatan 9
753 11 Uppsala

Faktureringsadress

FE-adress
2 snickare Sverige AB
FE 9474
838 76 Frösön

KONTAKT INFORMATION

Du är välkommen att
Ringa till oss

Eller maila oss på
Info@2snickare.se