Om oss

2 Snickare

2 Snickare har över 10 års erfarenhet i branschen och arbetar kontinuerligt med både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Uppsala och Stockholm med omnejd. Vi arbetar idag med ett flertal underentreprenörer där många varit tidigare anställda hos oss men som vi hjälpt starta sina egna företag. Eftersom vi dagligen får så många förfrågningar skickade till oss och där och då fler än vad vi hann med så var vi tvungna att ändra konceptet lite. Detta blev till det bättre för alla parter och omställningen kom inte en dag för sent! Nu kan vi istället välja att hyra in de hantverkare som passar dig och ditt projekt bäst istället för att skicka ut de hantverkare som vid det tillfället var tillgängliga. Med andra ord har vi ändrat om till ett mycket bättre koncept som lönar sig för alla. Dock är det viktigt att belysa att det är vi på 2 Snickare som fortfarande står för alla garantier och att det är vi som har kontakten med dig som kund och inte den inhyrda entreprenören.

Processen

Kan detta koncept verkligen löna sig för mig som kund kanske du tänker nu?

Ja, låt oss förklara varför. Efter att vi fått in din förfrågan och kommit ut på ett kostnadsfritt platsbesök skriver vi en detaljerad offert. Offerten omfattar ett pris och en teknisk beskrivning på projektet med alla de arbetsmoment som ingår, och denna offert skickas både till dig som kund och till de samarbetspartners vi har i vårt nätverk som vi tycker projektet lämpar sig för. Efter att vi fått svar från våra samarbetspartners väljer vi ut det företag som vi anser lämpar sig bäst för ditt projekt. Det här är ett vinnande koncept som blir större och större hos många byggföretag och då uppstart av arbeten sker snabbare uppskattas det av alla parter.

Vi har många fina och bra samarbeten och våra samarbetspartners lever upp till våra kunders förväntningar och belåtenhet vilket för oss är väldigt viktigt. Vi säkerhetsställer att alla arbeten och material utförs av högsta kvalitet och bjuder efter arbetets slutförande på en kostnadsfri besiktning av en opartisk besiktningsman som du som kund utser.

Vi är 2 Snickare,
Inga problem, bara lösningar

Jobba hos oss.

Är du vår nya kollega? Skicka gärna in en öppen ansökan hos oss via sidan jobba hos oss.

sveriges-arkitekter 2snickare
2Snickare Heta arbeten
BRFk 2Snickare
2Snickare Elsäkerhetsverket

Vill du komma i kontakt med oss?

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Kontakt oss
Maximal filstorlek: 20 MB

ADRESS

2Snickare Sverige AB
Sysslomansgatan 9
753 11 Uppsala

Faktureringsadress

FE-adress
2 snickare Sverige AB
FE 9474
838 76 Frösön

KONTAKT INFORMATION

Du är välkommen att
Ringa till oss

Eller maila oss på
Info@2snickare.se