Nybyggnation Uppsala

Bygg nytt med oss
– från grunden.

Att bygga något från grunden kräver sin planering. Vi gör något som kan verka överväldigande till en angenäm upplevelse. Välj 2 Snickare för nybyggnation i Uppsala.

Vi utför nybyggnation i Uppsala.

Vad vill du bygga? Alla husdrömmar ser olika ut. Vi försöker uppfylla alla önskemål, hur unikt och avancerat det än är. Att bygga hus är något man ofta bara gör en gång i livet, då gäller det att man tänkt på alla detaljer. Svårt och veta var du ska börja? Vi hjälper dig hela vägen, från att ta fram fackmannamässiga arkitektritningar som fixar bygglovet, tills du får nycklarna till ytterdörren i handen. Vi lämnar inte en planka åt slumpen.

Är du ute efter ett blockhus som förkortar leveranstiden eller bygger du hellre med lösvirke för att ha fler valmöjligheter? Eller räcker det med ett attefallshus på tomten som ger familjen extra utrymme? Fördjupa dina kunskaper nedan och kontakta oss för en kostnadsfri offert när du är redo! Självklart tar vi fram ett förslag som passar din budget.

Hur ser ditt drömhus ut? Tack vare att lösvirkeshus byggs med just löst virke blir valfriheten större. Vilket medför att du kan välja unika bygglösningar som ger huset en särprägel. Har du en tendens att ändra dig? Lugn, du kan även göra mindre ändringar under resans gång. Möjligheten att skräddarsy byggmoment efter din plånbok är en annan fördel vid nybyggnation av lösvirkeshus.

Har hemmet blivit för trångt? Överväg ett attefallshus, ett enkel och snabb form av nybyggnation om ni behöver extra bostadsyta. Anledningen till den korta produktionstiden är de generösa bygglovsreglerna som gäller för attefallshus: det krävs nämligen enbart en godkänd bygganmälan av kommunen för att få uppföra ett attefallshus på maximalt 30 kvadratmeter.

Nybyggnation innebär en hel del arbete med att ta fram korrekta handlingar och tillstånd. Det första steget i en bygga hus-process är att ansöka om bygglov hos kommunen genom att ta fram bygglovshandlingar och sedan kontakta byggnadsnämnden. Gör det lätt för dig, låt 2 Snickare ta fram bygglovsritningar och konstruktionshandlingar.

Trygg nybyggnation i Uppsala med 2 Snickare

Bygger din framtid.

Vi vet att mycket står på spel när ett hus ska byggas. Här ska en stor portion av livet spenderas, barn växa upp, familjekapitel skrivas. Det får inte gå fel. Om du överväger nybyggnation i Uppsala bör du därför välja ett byggföretag som vet vad det innebär att bygga från grunden.

Vi på 2 Snickare har lång erfarenhet av bygg, projektering och byggservice. I över ett decennium har vi lyckats förverkliga våra kunders byggdrömmar i Uppsala med omnejd. Nöjda kunder som består av privatpersoner, företag likväl som bostadsrättsföreningar. Eftersom vi är snickare inom total- eller generalentreprenad kan vi med trygg hand leda dig genom projektets alla faser. Förutom en smidig och problemfri process från våra hantverkare och installatörer kan vi hjälpa dig med bygglovsfrågor och rådgivning.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig på resan mot hus? Kontakta oss så gör vi ett kostnadsfritt platsbesök och tar fram en offert utifrån dina önskemål.

Du drömmer. Vi bygger.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter