Bygglov inglasat uterum

Uterum att njuta av året runt

Inglasat uterum eller oisolerat uterum?

Funderar du på om du vill bygga ett vinterbonat uterum eller kanske ett enklare oisolerat uterum? Med ett uterum ökar du din livskvalité och du skapar dig dessutom en mängd fördelar. Du har exempelvis möjlighet att njuta av det tidiga och vackra vårvädret samtidigt som du har möjlighet att kura in dig i en filt medan höstvädret och regnsmattret faller ned utanför. Du väljer själv hur isolerat du vill ha det och därmed hur många månader om året du vill kunna använda det.

Vilka regler gäller för inglasat uterum vid bygganmälan?

  • Byggarea mindre än 15 kvm (yttermått)
.
  • Om uterummet är i direkt anslutning mot huset.

Vilka regler gäller för inglasat uterum vid bygglov?

  • Byggarea större än 15 kvm (yttermått)
.
  • Om uterummet är friliggande behandlas det som en komplementbyggnad och innefattas av samma regler som attefallshus.

Våra byggingenjörer har lång erfarenhet och vana att framställa dessa bygglovsritningar, och hjälper dig gärna att ta fram korrekta handlingar som enkelt och smärtfritt blir godkända hos kommunen.Är det något särskilt jag som kund behöver skicka in vid min förfrågan till er?

För att snabba på handläggningstiden får du gärna skriva vilken kommun det är som gäller i din förfrågan och skicka med några enklare skisser eller bilder som underlättar för oss att förstå din vision. Vi kommer därefter kontakta dig så snart vi har möjlighet för att få bollen i rullning och få dig ett steg närmare ditt drömprojekt.

Vi på 2 Snickare vill att våra kunder ska känna sig prioriterade och att man kan luta sig tillbaka när man anlitar oss. Vi tar därför gärna hand om den större delen av bygglovsprocessen som vi vet att många kunder kan känna är både svår, tidskrävande och jobbig.

Vill du komma i kontakt med oss på annat sätt? Du är varmt välkommen att ringa oss på 018 – 14 33 14 eller maila oss på info@2snickare.se. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter