Golvläggning Uppsala

Nya golv: nytt hem.

Saknar du känslan som ett nytt hem kan ge? Få saker får ett gammalt hem att skina igen som en nylagd parkett. Känslan är inte långt borta, 2 Snickare erbjuder golvläggning i Uppsala.

Golvläggning i Uppsala med 2 Snickare

Lägg nya golv med oss.

Vilket golv fantiserar ni om? Få saker ger en starkare känsla av hemtrevlighet som att vandra över ett knarrande parkettgolv i köket. Eller föredrar ni ett rustikt och massivt trägolv i vardagsrummet? Ser ni framför er en vacker stav- eller stjärnparkett? Ett slitstarkt laminatgolv som kan hantera barnfamiljens stök? Behöver badrummet en ny plastmatta? Räcker det med golvslipning? Det är lätt att bli golvad av alla material- och inredningsval som uppstår vid golvläggning. 2 Snickares experter guidar dig igenom utbudet och matchar det med dina behov och önskemål.

Vid första anblick kanske du tänker att golvläggning i Uppsala är ett för småskaligt jobb för oss på 2 Snickare. Faktum är att vårt breda nätverk av hantverkare gör att vi kan utföra de flesta snickarprojekt, stora som små. Kontakta oss redan idag så gör vi ett hembesök och återkommer inom kort med en detaljerad offert!

Varför ska jag välja trägolv?

Alla golvtyper har sina fördelar och nackdelar, styrkor och svagheter. Vi förordar i många fall ett trägolv när golvläggning kommer på tal. Varför? Till och börja med finns det få material som åldras så bra och värdigt om det sköts om på rätt sätt. Trägolv är en långsiktig investering som aldrig slutar ge avkastning. Med rätt underhåll behöver det nästan aldrig bytas ut och tappar inte sin lyster. Trägolv är dessutom lätta att rengöra.

Det finns dock några saker du bör göra för att ditt trägolv ska hålla längre. Var sparsam med att fukttorka golvet, skydda golvet från väta genom att ha en matta nedanför diskbänken och undvik repor genom att använda möbeltassar.

Hur ofta bör man slipa ett parkettgolv?

Slipning är ett effektivt sätt att få ditt parkettgolv att kännas som nylagt. Det som avgör hur ofta ett parkettgolv måste slipas om, förutom nivån av slitage, är vilken typ av träslag som det är tillverkat av. Hårda träslag, såsom ek, ask, lönn och bok, behöver i vanliga fall inte slipas lika ofta som mjuka träslag, exempelvis björk, al och furu. Det är inte ovanligt att en massiv ekparkett klarar sig ett årtionde utan att det blir aktuellt med en slipning. Har ni ett furugolv? Då rekommenderas en slipning ungefär var femte år för att kvaliteten ska bevaras.

ROT sänker kostnaden.

Orolig att budgeten inte räcker till? Visste du att golvläggning ingår i ROT-tjänster? Det vill säga att du har rätt till skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden, inklusive moms. Sammanlagt har varje person rätt till ett skatteavdrag på arbeten på högst 50 000 kronor per år. Tvekar du inför pappersarbetet det skulle innebära? Din oro är obefogad, vi sköter all kontakt med Skatteverket. Ingen tidsödande och krånglig administration, avdraget dras direkt på fakturan.

Har frågor om rotavdrag? Tveka inte att kontakta oss eller läs mer här.

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter