Köksrenovering Uppsala

Köket – hemmets hjärta.

Köket är husets medelpunkt, platsen där alla i familjen möts och livet levs. Här bultar hemmets hjärta. Vill ni göra en köksrenovering i Uppsala? Välj 2 Snickare för en problemfri process.

Köksrenovering i Uppsala med 2 Snickare

Nytt kök är inom räckhåll.

Har köket förlorat sin puls? En köksrenovering kan göra att rummet får tillbaka sin forna glans. På 2 Snickare gör vi det mesta inom bygg, inklusive köksrenoveringar – oavsett om köket finns i lägenheten, huset, sommarstugan eller är ett pentry i kontoret.

Välj med stil.

Vilken typ av kök drömmer du om? Ska det vara modernt, vitt, skandinaviskt och minimalistiskt? Eller är du ute efter den lantliga Österlen-känslan, med traditionella färger och tidlösa inslag? Ser du framför dig ett rustikt kök med industriella inslag i vintagestil? Vill du ha ett proffskök som badar i rostfritt stål? Köksö? Ja, att bygga nytt kök innebär att stå inför många beslut. Ibland kan alla möjligheter kännas överväldigande, därför hjälper vi er hela vägen – från att sätta planeringen, designa köket till att slutligen genomföra renoveringen. Vi är medvetna om att en köksrenovering många gånger är ett stort ekonomiskt åtagande. 2 Snickare tar fram en lösning som går inom ramarna för er budget men som fortfarande uppfyller era önskemål.

Intresserad av en köksrenovering i Uppsala? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert och platsbesök!

Vilket köksgolv ska jag välja?

Golvet spelar en avgörande roll för hur bra köket blir. Det ska naturligtvis matcha med köksluckor och annan inredning, men även uppfylla vissa praktiska behov. Golvet ska klara väta, ha lång livslängd och vara lätt att rengöra. Ett vackert golv är pricken över i:et som får kökets alla beståndsdelar att gifta sig i harmoni.

Olika typer av köksgolv har varierande egenskaper. Klinkergolv är vackra och slitstarka men kan vara jobbiga att stå på under en längre tid. Mjuka trägolv är däremot behagliga att vandra över och kan slipas om när slitaget är för omfattande. Dock kräver trägolvet mer löpande underhåll för att bevara sitt ursprungliga skick.

Gott om barn och husdjur där hemma som gillar att leva rövare? Då kan ett tåligt laminat- eller plastgolv vara ett tänkbart alternativ. Lättskötta, prisvärda och snygga.

Hatar du att frysa när du lagar mat? Golvvärme är vardagslyxen för dig. En investering ingen ångrar i efterhand. Tänk bara på att ni förbereder för golvvärme innan ni lägger det nya köksgolvet.

Köksrenovering är avdragsgillt.

ROT-avdraget är en skattelättnad för privatpersoner som gör det möjligt för fler att utnyttja hantverkartjänster, t.ex. köksrenoveringar. Den som har begränsade medel kan glädja sig åt att arbetskostnaden kan bli upp emot 30% billigare. Maxbeloppet ligger för tillfället på 50 000 kronor per år och ägare till fastigheten eller lägenheten.

Men är det inte krångligt att ta del av ROT-avdraget? Innebär det inte en massa extra administrativt arbete hos Skatteverket? Nej, vi sköter pappersarbetet och all kontakt med Skatteverket, skattereduktionen dras direkt på fakturan.

Gå in på vår sida om ROT-avdrag för mer information.

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter