Välj hållbart byggmaterial

Gillar ni i princip underhållsfritt och hållbart byggmaterial som även har lång hållbarhet? Det gör vi! Trall I alla dess former, material och priskategorier är väldigt fint och är ett stort lyft till funktion och utseende av uteplatser. Impregnerad trall, Lärktrall, komposittrall, även Ektrall och Cumarotrall har olika egenskaper och priser. Vi på 2 Snickare hjälper gärna till om ni är osäkra vilket material som passar just ert projekt bäst.

Är ni osäkra på vilket material som passar just ert projekt bäst kan vi också vara behjälpliga och ge bra råd inför bygget. Vi gör kostnadsfria offerter och hembesök till våra kunder i Uppsalaregionen och kan smidigt gå igenom tillsammans med er på plats vad som behöver göras. Här nedan kan ni läsa lite om de mest förekommande materialvalen vid bygge av trall och terrass.

Det mest klassiska att bygga en altan med är gröntrall/tryckimpregnerad trall som är ett billigare alternativ. Detta träslag kan behöva behandlas då och då för att hålla sitt utseende och behöver därför lite extra omvård. Vi arbetar även med de exklusivare träslagen som Cumarotrall, Ektrall och Lärktrall. Fördelarna med dessa träslag är de är underhållsfria och har en lång hållbarhet. Det finns en hel del olika material att välja mellan och är du osäker vad som passar just er så hjälper vi er gärna!

Komposittrall är ett annat bra underhållsfritt alternativ. Fördelen med detta material är att det inte lämnar ifrån sig några stickor då det är gjort av plast. Man slipper även skruva i trallen ovanifrån när man monterar den. Man fäster det istället med clips i bjälklaget för att sedan enkelt klicka fast det.

Vi har specialister som arbetar med trädäck som altaner, terrasser och balkonger, det finns god hjälp att få.

Våra samarbetspartners.

Kom igång med ditt projekt

Går du i byggtankar?

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert!

Boka kostnadsfritt möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

När du skickar din förfrågan godkänner du att vi sparar dina uppgifter