2plåttak

Tips vid val av takmaterial

Materialgaranti

Upp till 30 års materialgaranti! Ja, ni läste rätt! Vi lämnar alltid upp till 30 års materialgaranti efter godkänd besiktning gjord av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund, denna tjänst bjuder vi på. Så ska ni lägga om ert tak är vi ett bra val för er då vi har trygga garantier på både material och vårt arbete! Det finns en uppsjö av olika takmaterial och kan det vara svårt att veta vad som passar just ert hus bäst. Är det kanske betongpannor, plåttak eller det mer klassiska lerteglet? Vi har lång erfarenhet och hjälper er gärna att se över vad som passar ert hus bäst! Vi har kostnadsfria hembesök och offerter och lämnar alltid fast pris på alla våra arbeten.

Tips vid val av takmaterial

Det kan vara svårt att själv fundera ut vilket takmaterial som klär ens tak bäst, här nedan har ni den mest nödvändiga informationen som kan vara bra att känna till. Vi på 2 Snickare hjälper gärna till att komma fram till vilket tak som passar er bäst under era förutsättningar!

  • Tegelpannor är tillverkade i lera och är alltså av keramiskt material, och man ser det oftast på estetiska och äldre byggnader. Några fördelar med tegelpannor är att det ger ett livfullt intryck, har en lång livslängd och det har en låg vikt vilket kan vara bra när xxx.
  • Betongpannor som utformas av betong med mycket hög kvalitet och finns i en mängd olika utseenden och former. Takpannor i detta material har som regel en särskild flerårig frostgaranti som försäkrar att materialet inte spricker vid låga temperaturer. Betongpannor blir oftast både billigare och går snabbare att lägga än tegelpannor.
  • Plåttak finns också som materialval, dock är det relativt dyrt men det kommer också med en mängd fördelar. Detta material är lättare än både betong och tegelpannor och har en glattare yta vilket gör att mossa och alger inte får lika bra fäste, dessutom rasar snön lättare av.

Varför du ska välja oss

Behöver du lägga om ditt tak? Luta dig tillbaka med tryggheten att du har vår 10 åriga garanti på ditt nylagda tak! Du kan istället fokusera på det estetiska som vilken takbeklädnad du önskar. Tegeltak, plåttak eller ett tak med betongpannor. Vi på 2 Snickare i Uppsala hjälper dig gärna med råd och tips om vad som passar just ditt hus bäst! Hör gärna av dig för fri konsultation och offert.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Vi tar ansvar

Vi arbetar med entreprenadform ABS 09 eller Hantverkarformuläret -17 som underlag för alla våra byggentreprenader mot konsumenter. Vi lämnar garantier på 2 år oavsett entreprenadform och tar ansvar i upp till 10 år.

Garantier material

Vi lämnar alltid upp till 30 års materialgaranti efter godkänd besiktning gjord av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund, denna tjänst bjuder vi på

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Material av högsta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet  som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.