Takläggning 2

Takläggning och takarbeten

Takläggning

Visste ni om att man har chans till att få bidrag för sin takomläggning? Det är inte många som vet om det, men har man ett tillräckligt gammalt tak kan man söka om bidrag från Länsstyrelsen till sin takläggning. Vi på 2 Snickare har lång erfarenhet på arbeten gällande takomläggningar, och efterlämnar oss alltid 10 års monteringsgaranti efter godkänd besiktning. Vi strävar alltid efter nöjd kund garanti och lämnar därför alltid fast pris på våra arbeten. På våra takarbeten bjuder vi dessutom alltid på en kostnadsfri besiktning av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Detta gör vi för att värna om våra kunders trygghet. Vi bjuder även alltid på kostnadsfria offerter och platsbesök!

Tips vid val av takmaterial

Det kan vara svårt att själv fundera ut vilket takmaterial som klär ens tak bäst, här nedan har ni den mest nödvändiga informationen som kan vara bra att känna till. Vi på 2 Snickare hjälper gärna till att komma fram till vilket tak som passar er bäst under era förutsättningar!

  • Tegelpannor är tillverkade i lera, alltså av keramiskt material, tegel är vanligt på estetiska och äldre byggnader. Några fördelar med tegelpannor är att det ger ett livfullt intryck, har en lång livslängd och det har en låg vikt vilket kan vara bra.
  • Betongpannor utformas av betong med mycket hög kvalitet och finns i en mängd olika utseenden och former. Takpannor i betong har som regel en särskild flerårig frostgaranti som försäkrar att materialet inte spricker vid låga temperaturer. Betongpannor blir oftast både billigare och går snabbare att lägga än tegelpannor.
  • Plåttak finns också som materialval, det är relativt dyrt men det kommer också med en mängd fördelar. Plåt är lättare än både betong och tegelpannor vilket resulterar i en lägre egentyngd på taket. Plåt har en glattare yta vilket gör att mossa och alger inte får lika bra fäste, samt att snön faller lättare av.

Varför du ska välja oss

Behöver du lägga om ditt tak? Luta dig tillbaka med tryggheten att du har vår 10 åriga garanti på ditt nylagda tak! Du kan istället fokusera på det estetiska som vilken takbeklädnad du önskar. Tegeltak, plåttak eller ett tak med betongpannor. Vi på 2 Snickare i Uppsala hjälper dig gärna med råd och tips om vad som passar just ditt hus bäst! Hör gärna av dig för fri konsultation och offert.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

VIKTIGT!

Om du byter till en annan typ av takbeläggning måste du kontakta stadsbyggnadskontoret i din kommun eftersom en förändring av husets utseende kan kräva bygglov.

Detta är något som vi på 2Snickare kan hjälpa dig som kund i Uppsala med!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Vi tar ansvar

Vi arbetar med entreprenadform ABS 09 eller Hantverkarformuläret -17 som underlag för alla våra byggentreprenader mot konsumenter. Vi lämnar garantier på 2 år oavsett entreprenadform och tar ansvar i upp till 10 år.

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Material av högsta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet  som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.