Kontruktionsritning2snickare 2

Tak och dess konstruktion

Bygglovshandlingar

Bygglov krävs i de flesta fall men det är inte alltid det gör det, har du koll om du behöver det? Några av de första stegen när man ska bygga om, till eller nytt är att ta fram bygglovshandlingar och kontakta kommunens byggnadsnämnd, vilket är något som vi gärna hjälper er med. Vi har specialister som besitter god kompetens och erfarenhet för att utföra alla typer av ritningar, konstruktionshandlingar och 3D-ritningar. Under byggets gång finns dessutom alltid en projektledare med som gärna besvarar era frågor och funderingar!

Takkonstruktioner

Hur går bygglovsprocessen till?

Vid en ansökan om bygglov är det mycket man måste tänka på och dokument kan lätt glömma att tas fram. Vart tar man fram dessa dokument, och behövs verkligen ett bygglov eller räcker det med en enkel bygganmälan? Stressa inte upp er över alla dessa frågor, vi på 2 Snickare hjälper er gärna med processens alla moment!

Varför du ska välja oss

Behöver du lägga om ditt tak? Luta dig tillbaka med tryggheten att du har vår 10 åriga garanti på ditt nylagda tak! Du kan istället fokusera på det estetiska som vilken takbeklädnad du önskar. Tegeltak, plåttak eller ett tak med betongpannor. Vi på 2 Snickare i Uppsala hjälper dig gärna med råd och tips om vad som passar just ditt hus bäst! Hör gärna av dig för fri konsultation och offert.

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Egna konstruktörer och arkitekter

Ska du bygga om, till eller ut och behöver en ritning av projektet? Vi hjälper dig gärna vid förfrågan! Vi besitter kunskapen att kunna utföra alla sorters ritningar, däribland konstruktionsritningar, arkitektritningar, 3D-ritningar och fysiska modeller av 3D-ritningar. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök för att tillsammans med er skissa upp och gå igenom det kommande projektet. Därefter lämnas en offert till er som behöver ett godkännande innan den riktiga ritningen kan påbörjas!

Totalentreprenad

Att vi är totalentreprenör innebär att vi är med er under hela ert husprojekt, från idé till genomförande hela vägen till inflyttning.

Nöjd kund garanti

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.