2Lösvirkeshus2SnickareL

Nybyggnation i lösvirke

Lösvirkeshus

Känner du dig kunnig inom bygg? Då kanske lösvirkeshus något för dig! Ett lösvirkeshus är precis som det låter, nämligen ett hus byggt i löst virke. Den stora fördelen med ett lösvirkeshus är valfriheten. Ni har möjlighet att göra mindre ändringar under resans gång, samt ha en stor flexibilitet att hitta egna och unika lösningar. En till stor fördel är även att du kan påverka arbetsmomenten vartefter dina ekonomiska förutsättningar.

Noggrann planering

Lösvirkeshus kommer med en mängd fördelar, men kräver noggrann planering. Ni har full insyn i bygget och kan när som helst kontrollera hur arbetet utförts. Ni har även möjlighet att göra ändringar under byggets gång.

Ni har möjligheten att göra delar av jobbet själv och prioritera var ni vill lägga mest pengar. Kanske är det badrumsrenoveringen som blir den större delen av kostnaden, eller är det kanske ett dyrare kök? Alternativen är många och har ni svårt att se vad som bör prioriteras efter era ekonomiska förutsättningar hjälper vi er gärna!

Vi är med er hela vägen

Vid totalentreprenad innebär det att vi är med er under hela ert husprojekt. Vi är med från idé till genomförande, hela vägen till inflyttning. Vi på 2 Snickare i Uppsala besitter kompetensen och erfarenheten att utföra egna konstruktions- och arkitektritningar. Vid förfrågan hjälper vi gärna er att förverkliga era tankar och idéer. Att ha konstruktören och arkitekten i samma företag som alla våra hantverkare är något vi anser vara väldigt fördelaktigt. Alla funderingar går direkt via en och samma person, vilket skapar ett lugn och en trygghetskänsla för alla inblandade parter!

Efter avslutat arbete genomförs alltid en kostnadsfri besiktning av en opartisk besiktningsman. Det är ni som kund som utser besiktningsmannen. Efter att bygget är godkänt börjar eventuella garantier att gälla.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Vi tar ansvar

Vi arbetar med entreprenadform ABS 09 eller Hantverkarformuläret -17 som underlag för alla våra byggentreprenader mot konsumenter. Vi lämnar garantier på 2 år oavsett entreprenadform och tar ansvar i upp till 10 år.

Egna konstruktörer och arkitekter

Ska du bygga om, till eller ut och behöver en ritning av projektet? Vi hjälper dig gärna vid förfrågan! Vi besitter kunskapen att kunna utföra alla sorters ritningar, däribland konstruktionsritningar, arkitektritningar, 3D-ritningar och fysiska modeller av 3D-ritningar. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök för att tillsammans med er skissa upp och gå igenom det kommande projektet. Därefter lämnas en offert till er som behöver ett godkännande innan den riktiga ritningen kan påbörjas!

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Virke av högsta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet  som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

Säkerhet vid betalningar

Vi på 2 Snickare använder oss av lyftplan, dvs tar vi aldrig betalt för hela projektet innan en opartisk besiktningsman godkänt det. Vi tar dessutom aldrig ut några förskottsbetalningar från våra kunder, istället skickar vi fakturor vartefter olika delar i arbetet är slutfört. Sista delen av betalningen sker inte förens bygget är besiktigat och godkänt. Detta erbjuder vi våra kunder för att skapa en trygghetsrelation!

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.