PREFABRICERATHUS2SNICKARE 2

Nybyggnation av blockhus

Prefabricerat hus

Gillar du enkla lösningar som går snabbt? Då rekommenderar vi ett prefabricerat hus! Detta är ett väldigt bekvämt alternativ för kund då husen snabbt byggs ihop då det består av block. Detta kommer även med fördelar som den goda kvalitén materialet har, den snabba byggprocessen samt att vädrets faktorer så som regn och snö inte påverkar produktionsprocessen. Så väljer du ett prefabricerat hus kan vi garantera dig en trygg och lugn byggperiod.

Färdigt hus

När du väljer att beställa ett prefabricerat hus väljer du även ett snabbt och smidigt alternativ! Alla val för byggnationen tas innan bygget börjas, och därefter kan ni så gott som släppa alla tankar och istället ta det lugnt fram till bygget är färdigt och ska besiktas. Det finns en hel del olika husmodeller hos bl.a. Myresjöhus, Trivselhus och Smålandsvillan.
Då blockhus kommer i färdiga schakt byggs det ihop väldigt snabbt och hinner inte påverkas av dåligt väder, vilket bidrar till mindre stress och oro för er som kund. För många kan detta vara en övervägande faktor då många familjer och personer behöver den energin till annat i vardagen. Så väljer du detta alternativ kan vi lova dig en stressfri byggperiod!

Vi är med er hela vägen

Att vi är totalentreprenör innebär att vi är med er under hela ert husprojekt, från idé till genomförande hela vägen till inflyttning. Vi på 2 Snickare i Uppsala besitter även kompetensen och erfarenheten att utföra egna konstruktions och arkitektritningar och hjälper er gärna vid förfrågan att förverkliga era tankar och idéer. Att ha konstruktören och arkitekten i samma företag som alla våra hantverkare är något vi anser vara väldigt fördelaktigt mot er som kund då alla funderingar går direkt via en och samma person, vilket skapar en lugnande trygghetskänsla för alla inblandade parter!

Efter avslutat arbete genomförs alltid en kostnadsfri besiktning av en opartisk besiktningsman som ni som kund ringer och bokar in tid och datum med. Efter att bygget är godkänt börjar eventuella garantier att gälla.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Vi tar ansvar

Vi arbetar med entreprenadform ABS 09 eller Hantverkarformuläret -17 som underlag för alla våra byggentreprenader mot konsumenter. Vi lämnar garantier på 2 år oavsett entreprenadform och tar ansvar i upp till 10 år.

Egna konstruktörer och arkitekter

Ska du bygga om, till eller ut och behöver en ritning av projektet? Vi hjälper dig gärna vid förfrågan! Vi besitter kunskapen att kunna utföra alla sorters ritningar, däribland konstruktionsritningar, arkitektritningar, 3D-ritningar och fysiska modeller av 3D-ritningar. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök för att tillsammans med er skissa upp och gå igenom det kommande projektet. Därefter lämnas en offert till er som behöver ett godkännande innan den riktiga ritningen kan påbörjas!

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning på våra större och mer kritiska arbeten. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Virke av högsta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet  som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

Säkerhet vid betalningar

Vi på 2 Snickare använder oss av lyftplan, dvs tar vi aldrig betalt för hela projektet innan en opartisk besiktningsman godkänt det. Vi tar dessutom aldrig ut några förskottsbetalningar från våra kunder, istället skickar vi fakturor vartefter olika delar i arbetet är slutfört. Sista delen av betalningen sker inte förrän bygget är besiktigat och godkänt. Detta erbjuder vi våra kunder för att skapa en trygghetsrelation!

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.