MATERIALVAL av 2SNICKARE

Material och de val som följer

Material med bra egenskaper

Gillar ni underhållsfritt material som även har lång hållbarhet? Det gör vi! Cumarotrall är ett väldigt fint material som uppfyller båda dessa egenskaper, men även Ektrall och Lärktrall!. Vi på 2 Snickare hjälper gärna till om ni är osäkra vilket material som passar just ert projekt bäst.

Materialval

Vi på 2 Snickare hjälper gärna till om ni är osäkra vilket material som passar just ert projekt bäst. Vi gör kostnadsfria offerter och hembesök till våra kunder i Uppsalaregionen och kan smidigt gå igenom tillsammans med er på plats vad som behöver göras. Här nedan kan ni läsa lite om de mest förekommande materialvalen vid bygge av trall och terrass.

Det mest klassiska att bygga en altan med är gröntrall/tryckimpregnerad trall som är ett billigare alternativ. Detta träslag kan behöva impregneras då och då för att hålla sitt utseende och behöver därför lite extra omvård. Vi brukar även arbeta med de exklusivare träslagen så som Cumarotrall, Ektrall och Lärktrall. Fördelarna med dessa träslag är de är underhållsfria och har en lång hållbarhet. Det finns en hel del olika material att välja mellan och är du osäker vad som passar just er så hjälper vi er gärna!

Komposittrall är ett annat bra underhållsfritt alternativ. Fördelen med detta material är att det inte lämnar ifrån sig några stickor då det är gjort av plast. Man slipper även skruva i trallen ovanifrån när man monterar den. Man fäster det istället med clips i bjälklaget för att sedan enkelt klicka fast det.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Vi arbetar med material från norra Sverige, vilket är av högsta klass med lång livslängd. Vi har en arbetsledare med på plats under hela arbetets gång som antecknar byggets alla moment. Han är väl insatt i just ert projekt och kan därför lätt svara på alla era frågor och funderingar!

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Virke av hösta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet  som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Kontakt oss
Maximal filstorlek: 20 MB