2Dränering

Dränering källare och hus

Dränering och källarväggar

Visste ni att många hus behöver dräneras om efter ca 20–40 år? Ofta kan mögel- och fuktskador bero på dålig dränering. Det är viktigt att detta undersöks för att inte utföra fel åtgärder och eventuellt förvärra skadan samt undvika onödiga dyra kostnader. Har ni problem med dräneringen är det viktigt att snabbt ta tag i problemet så det inte förvärras. Förutsättningen för ett friskt och hållbart hus är en väldränerad grund.

Att tänka på vid dränering källare och hus

Om ditt hus är mellan 20–40 år gammalt så kan man i de flesta fall misstänka att dräneringen slammat igen på grund av dåtidens material och arbetsmetoder. Det finns tillfällen då det är extra viktigt att dränera om huset. Ska ni bygga om eller bygga till huset, bygga en ny farstukvist, eller renovera ett rum i källaren. Det är naturligtvis viktigast att omdränera om ni har problem med fukt i källare eller grunden. Det finns flera viktiga saker att tänka på inför en dränering, det kan vara lutningar, djup, vilken typ av jord ni har runt huset. Dräneringsarbete medför risker om man inte har koll på detta innan schaktning. Jordmassor kan rasa, ledningar kan kapas och huset kan röra sig om man inte är försiktig.

Vi är med er hela vägen

Att vi är totalentreprenör innebär att vi är med er under hela ert husprojekt, från idé till genomförande hela vägen till inflyttning. Vi på 2 Snickare i Uppsala besitter även kompetensen och erfarenheten att utföra egna konstruktions och arkitektritningar och hjälper er gärna vid förfrågan att förverkliga era tankar och idéer. Att ha konstruktören och arkitekten i samma företag som alla våra hantverkare är något vi anser vara väldigt fördelaktigt mot er som kund då alla funderingar går direkt via en och samma person, vilket skapar en lugnande trygghetskänsla för alla inblandade parter!

Efter avslutat arbete genomförs alltid en kostnadsfri besiktning av en opartisk besiktningsman som ni som kund ringer och bokar in tid och datum med. Efter att bygget är godkänt börjar eventuella garantier att gälla.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Vi tar ansvar

Vi förlänger alla våra garantier då vi skriver avtal ABS 09, allmänna bestämmelser för småhusentreprenader. Detta gör att era garantier förlängs upp till 10 år.

Egna konstruktörer och arkitekter

Ska du bygga om, till eller ut och behöver en ritning av projektet? Vi hjälper dig gärna vid förfrågan! Vi besitter kunskapen att kunna utföra alla sorters ritningar, däribland konstruktionsritningar, arkitektritningar, 3D-ritningar och fysiska modeller av 3D-ritningar. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök för att tillsammans med er skissa upp och gå igenom det kommande projektet. Därefter lämnas en offert till er som behöver ett godkännande innan den riktiga ritningen kan påbörjas!

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning på våra större och mer kritiska arbeten. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Virke av högsta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet  som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

Säkerhet vid betalningar

Vi på 2 Snickare använder oss av lyftplan, dvs tar vi aldrig betalt för hela projektet innan en opartisk besiktningsman godkänt det. Vi tar dessutom aldrig ut några förskottsbetalningar från våra kunder, istället skickar vi fakturor vartefter olika delar i arbetet är slutfört. Sista delen av betalningen sker inte förrän bygget är besiktigat och godkänt. Detta erbjuder vi våra kunder för att skapa en trygghetsrelation!

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

BYGGINGENJÖR/PROJEKTLEDARE

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.