Stenfasad 2

Putsad fasad

Putsad fasad

Finns det sprickor i er putsfasad eller ska ni bygga nytt? En putsad fasad skyddar ditt hus från väder och vind. Det ger en snygg yta som enkelt målas och slipas/skrapas i önskad färg och finish. En fasad i puts håller i många år. Med rätt typ av underhåll undviker ni omfattande fasadrenoveringar och fasadbyten.

Puts kräver teknik och erfarenhet

Att lägga en putsad fasad kräver teknik och erfarenhet. Ett välgjort grundarbete är avgörande för att putsen ska fästa och skydda ditt hus på bästa sätt mot väder och vind. Fasadputs kan läggas på såväl tegel som betongväggar och isolerskivor. Vi utför alla typer av fasadrenoveringar och nybyggnationer. Vi hjälper privatpersoner och bostadsrättsföreningar i hela Uppsalaregionen med att renovera eller byta sin fasad.

Vi är med er hela vägen

Vi på 2 Snickare erbjuder arkitektritningar och de handlingar som krävs vid en bygganmälan av fasadändring. Våra arkitekter jobbar nära inpå våra projektledare vilket möjliggör en bra kommunikation mellan kund och alla inblandade parter. När vi är totalentreprenör innebär att vi är med er under hela ert husprojekt, från idé till genomförande hela vägen till inflyttning.

Efter avslutat arbete genomförs alltid en kostnadsfri besiktning av en opartisk besiktningsman som ni som kund ringer och bokar in tid och datum med. Efter att bygget är godkänt börjar eventuella garantier att gälla.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Vi tar ansvar

Vi förlänger alla våra garantier då vi skriver avtal ABS 09, allmänna bestämmelser för småhusentreprenader. Detta gör att era garantier förlängs upp till 10 år.

Egna konstruktörer och arkitekter

Ska du bygga om, till eller ut och behöver en ritning av projektet? Vi hjälper dig gärna vid förfrågan! Vi besitter kunskapen att kunna utföra alla sorters ritningar, däribland konstruktionsritningar, arkitektritningar, 3D-ritningar och fysiska modeller av 3D-ritningar. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök för att tillsammans med er skissa upp och gå igenom det kommande projektet. Därefter lämnas en offert till er som behöver ett godkännande innan den riktiga ritningen kan påbörjas!

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning på våra större och mer kritiska arbeten. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Virke av högsta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet  som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

Säkerhet vid betalningar

Vi på 2 Snickare använder oss av lyftplan, dvs tar vi aldrig betalt för hela projektet innan en opartisk besiktningsman godkänt det. Vi tar dessutom aldrig ut några förskottsbetalningar från våra kunder, istället skickar vi fakturor vartefter olika delar i arbetet är slutfört. Sista delen av betalningen sker inte förrän bygget är besiktigat och godkänt. Detta erbjuder vi våra kunder för att skapa en trygghetsrelation!

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.