Stamrenovering

Första steget vid en stamrenovering är att göra en grundlig besiktning. Kanske behöver inte just en stamrenovering göras? Kanske räcker det med en relining? Ibland kan endast vissa delar av fastigheten vara i behov av stamrenovering. Relining kan vara tillräckligt för andra delar av fastigheten. Detta bedöms från fall till fall. När du ska utföra en stamrenovering är det viktigt att anlita en entreprenör som är medlem i BRiF. BRiF står för Branschföreningen för Relining i Fastigheter. När arbetet är slutför så kontrolleras det alltid av en opartisk besiktningsman.

Badrum 2snickare 2

Varför ni ska välja oss

Att vi är totalentreprenör innebär att vi är med er under hela ert husprojekt, från idé till genomförande hela vägen till inflyttning. Alla våra tillbyggnader ritas och skräddarsys utifrån era önskemål. För våra kunders trygghet besiktar vi alla våra större och mer kritiska arbeten och alla väsentliga garantier för projektet ingår givetvis! Dessa garantier börjar först gälla efter godkänd besiktning.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Behörighet

Vi följer alltid byggkeramikrådets bestämmelser. Våra plattsättare och rörmokare besitter Våtrumscertifikat och Säker vatten certifikat.

Vi tar ansvar

Vi arbetar med entreprenadform ABS 09 eller Hantverkarformuläret -17 som underlag för alla våra byggentreprenader mot konsumenter. Vi lämnar garantier på 2 år oavsett entreprenadform och tar ansvar i upp till 10 år.

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Konstruktion och 3D ritningar

Vi besitter kunskapen av alla typer av ritningar och så då även 3D ritningar. Vi hjälper gärna till på förfrågan att skapa en sån realistisk bild av projektet som möjligt då det kan vara svårt att se slutresultatet ritat svart och vitt på ett papper. Med en 3D ritning tar du möjligheterna till en helt ny nivå!

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.