Badrum och badrumsrenovering

För många alternativ?

Drömmer ni om ett nytt och fräscht badrum? Kan ni kolla kakel och klinkers i timmar och bara se bättre och bättre alternativ? Vi vet hur det känns! Det finns en uppsjö av olika material och alternativ och det finns mycket som skulle passa. Vi på 2 Snickare har gjort hundratals badrum runtom i Uppsala och har därför även sett många olika alternativ. Vi hjälper gärna till med tips och idéer när valmöjligheten blir för stor! Klicka här för att se olika material.

Badrumsrenovering

Går du i tankar om att renovera ditt badrum? En badrumsrenovering behöver inte ta lång tid bara för att man väljer kvalité. Ett riktigt bra badrum ska vara funktionellt med en personlig touch. Badrummet är också en plats dit många söker sig för en gnutta vardagslyx. Därför är det viktigt att badrummet ger ett harmoniskt intryck. Badkaret är för många en del av vardagslyxen för många och det klassiska badkaret är än så länge det vanligaste alternativet. Allt fler väljer det mer moderna massagebadkaret när det renoverar sitt badrum. Installering av golvvärme är också ett lyxig och bekvämt alternativ.

Några fördelar med oss

Vi på 2 Snickare har gjort hundratals badrum runtom i Uppsalaregionen och har specialister med våtrumscertifikat genom Byggkeramiska Rådet (BKR) och PER. Det finns massvis med valmöjligheter kring en badrumsrenovering. Med vår erfarenhet och kompetens hjälper vi er med allt från smakråd angående kakel & klinker till att er badrumsrenovering blir så smidig som möjligt.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Behörighet

Vi följer alltid byggkeramikrådets bestämmelser. Våra plattsättare och rörmokare besitter Våtrumscertifikat och Säker vatten certifikat.

Vi tar ansvar

Vi arbetar med entreprenadform ABS 09 eller Hantverkarformuläret -17 som underlag för alla våra byggentreprenader mot konsumenter. Vi lämnar garantier på 2 år oavsett entreprenadform och tar ansvar i upp till 10 år.

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

3D ritningar

i besitter kunskapen av alla typer av ritningar och så då även 3D ritningar. Vi hjälper gärna till på förfrågan att skapa en sån realistisk bild av projektet som möjligt då det kan vara svårt att se slutresultatet ritat svart och vitt på ett papper. Med en 3D ritning tar du möjligheterna till en helt ny nivå!

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.