Så jobbar vi

Kontakta oss

Steg 1

Det första steget du som kund behöver göra är att kontakta oss, till fördel genom vårt kontaktformulär på hemsidan. Där kan du bifoga en kortare beskrivning på vad du vill ha utfört och eventuellt bilder på hur det ser ut idag. Detta förenklar processen för oss och du kommer kunna få ett snabbare svar och rätt projektledare tilldelad redan från början. Behöver du bygglovsritningar? Här kan du läsa mer om vår bygglovsprocess.

Platsbesök

Steg 2

Nästa steg i processen är att en projektledare eller projektör kommer ut till dig på ett platsbesök. Ni går då igenom vad som ska göras och vilka bygglovshandlingar som ska framställas till ditt projekt. Vi går även igenom vad hur det ser ut idag och vilket slutresultat du förväntar dig. Efter besöket gör vi en kostnadsfri offert, hur lång tid denna tar beror på hur stort eller komplext projektet är, men mellan 7–14 dagar är vanligt.

Offert

Steg 3

Ibland kan du känna att du vill göra ändringar efter att du sett offerten, exempelvis lägga till eller ta bort vissa detaljer. Skulle det ske ändringar är det viktigt att veta att priset i offerten också ändras antingen uppåt eller nedåt beroende på vad ändringen gäller. Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig helt nöjd, så känn dig inte stressad över eventuella justeringar. Det löser vi! Här kan du läsa mer om vad en offert är och vad den juridiskt innebär.

Betalningsplan

Steg 4

När offerten motsvarar dina förväntningar och du väljer att acceptera offerten och godkänner dess innehåll har du valt att anlita oss på 2 Snickare. Vi kommer därefter att presentera tidsplanen steg för steg och gå igenom ännu en gång vad som ska göras och vad varje del kommer att kosta. Vi kommer i detta steg även att lägga upp en betalningsplan tillsammans med dig.

Innan arbetet påbörjas upprättar vi ett avtal, ni som konsumenter är skyddade av konsumenttjänstlagen och vi använder avtalsmallar framtagna av Konsumentverket tillsammans med Villaägarnas Riksförbund och Sveriges Byggindustrier.

Byggnationen startar

Steg 5

Nu är det dags för byggnationen att börjas. Under hela byggnationen finns en projektledare tillgänglig för att kunna svara på dina frågor. Våra hantverkare arbetar i självgående team och vi försöker alltid ha samma hantverkare på plats i den mån det går under hela byggnationstiden. Ibland kan våra yrkesgrupper avlösa varandra men alla är lika insatta i varandras arbete för att på ett smidigt sätt kunna hålla igång arbetet på samma höga nivå under hela tidens gång.

Slutbesiktning

Steg 6

Den dagen byggnationen är färdig ska entreprenaden, dvs hela projektet överlämnas till byggherren (beställaren). I anslutning till överlämnandet görs det i de allra flesta fall en kostnadsfri slutbesiktning där det är du som kund som ringer och bokar tid och datum med en opartisk besiktningsman. Här kan du läsa mer om vad en besiktning innebär.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/projektledare

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Kontakt oss
Maximal filstorlek: 20 MB