Mindre Jobb

Vi vill göra det enkelt för dig!

Vi värdesätter smidighet lika mycket som våra kunder och därför har vi tagit fram ett formulär för mindre typer av arbeten! Det är ett formulär som anger ett budgetpris beroende på hur många timmar du uppskattar dig behöva en hantverkare. Vill du höra något mer som är riktigt bra? Avtalet är inte bindande.

Du kan alltså välja att:

  1. Lägga till uppskattad tid
  2. Göra relevanta tillval
  3. Få ett uppskattat budgetpris
  4. Slutligen, skicka in din förfrågan. Beskriv då arbetet lite kort samt bifoga relevanta bilder och ritningar som kan behövas.

Ja, det är så enkelt! Därefter kommer våra projektledare ta kontakt med dig. Projektledaren går då igenom projektet och därefter skickas en offert ut som ska accepteras av dig som kund. När offerten blir accepterad ringer vi upp dig för att boka in en hantverkare och ett startdatum. Du kan alltid välja att avbryta avtalet fram till samma dag som arbetet skulle påbörjats, detta trots accepterad offert. Skulle avtalet avbrytas inom 24h från beräknat startdatum skulle en startavgift tas ut.

Budgetpriset är uträknat via ett kalkylverktyg och är endast baserat på en förfrågan av dig som kund.

 

Läs gärna mer om vårt arbetssätt nedan.

Service avtal

Service avtal

Produkt

StartAvgift: 3 500,00 Kr

Prisexempel (arbetskostnad)
Rot
Pris innan Rotavdrag

Pris efter Rotavdrag

,00 Kr

Namn
Namn
Förnamn
Efternamn
Maximal filstorlek: 30 MB

Förtydligande

Arbetade timmar redovisas i faktura tillsammans med elektronisk byggdagbok som underlag.

Hantverkartimmar som debiteras är de faktiska arbetade timmarna på plats, om projektet befinner sig inom närområdet (se rubrik resor i bifogad fil)
Debitering vid ev. hämtning av material sker enligt Arbetsledarens Timpris.

Material / Hyresmaskiner:

Material och ev. hyra av maskiner faktureras tillsammans med kopior på våra leverantörsfakturor.
Naturligtvis tar du del av våra förmånliga rabatter.

Vi lämnar enbart garanti för arbeten där vi har köpt in materialet. Läs mer om detta i Allmänna bestämmelser.

Fordonsomkostnader

Servicebil och fordonsomkostnader på 360kr/dag ex moms debiteras för alla projekt.
Vid projekt utanför den rödmarkerade cirkeln registreras hantverkarnas tid från att de lämnar kontoret eller byggvaruhuset och debiteras lika enligt timpris för hantverkare.

Förtydligande

Startavgift är en engångskostnad som täcker planering och administrativa kostnader.

Servicebil är kostnaden för drivmedel och fordonsomkostnader

Hantverkare är arbetarna som utför det fysiska jobbet.

Observera att uppskattat pris är beräknat på en hantverkare. Ibland kan tillval som arbetsledning och projektledning behövas, detta har då ett annat timpris.

Vid tillval av arbetsledning får du en projektledare som ger dig konsultation rent byggtekniskt. Projektledaren samordnar, planerar och åker även ut till projektet tillsammans med underleverantörer som tex ventilation, rör och eltekniker. Detta har ett timpris på 630kr/tim.

Skulle du istället behöva ha projektledning för ditt projekt ligger timpriset på 860kr/tim. Då ingår konstorsrelaterat arbete med ekonomi och rot-sökning.

Framtagning av eventuella handlingar och ritningar sker enligt separat offert.

Tidsplanering

Dessa mindre serviceprojekt hamnar som oftast mellan våra större arbeten och normal väntetid brukar vara ca 15 dagar från den dagen offerten är accepterad. Så snabbt vi får en lucka över ringer vi för att boka in en hantverkare till dig!

Så är du i behov av en hantverkare för utförande av mindre jobb är du varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig! Vi utför alla typer av småjobb.

Skulle inte tiden passa dig får vi återkomma alternativt komma överens om en annan dag. Om du har några andra funderingar är du varmt välkomna att kontakta oss!