Mindre Jobb

Vi vill göra det enkelt för er!

Vi värdesätter smidighet lika mycket som våra kunder och därför har vi tagit fram ett formulär för mindre typer av arbeten till er! Det är ett formulär som anger ett budgetpris beroende på hur många timmar ni uppskattar er behöva en hantverkare. Vill ni höra något mer som är riktigt bra? Avtalet är inte bindande.

Ni kan alltså välja att:

  1. Lägga till uppskattad tid
  2. Göra relevanta tillval
  3. Få ett uppskattat budgetpris
  4. Slutligen, skicka in förfrågan! Beskriv då arbetet lite kort samt bifoga relevanta bilder och ritningar som kan behövas.

Ja, det är så enkelt! Därefter kommer våra projektledare ta kontakt med er. Projektledaren går då igenom projektet och därefter skickas en offert ut som ska accepteras av er som kund. När offerten blir accepterad ringer vi upp er för att boka in ett startdatum. Ni kan alltid välja att avbryta avtalet fram till samma dag som arbetet skulle påbörjats. Detta trots accepterad offert! Skulle avtalet avbrytas inom 24h från beräknat startdatum skulle en startavgift tas ut.

Budgetpriset är uträknat via ett kalkylverktyg och är endast baserat på en förfrågan av er som kund.

 

Läs gärna mer om vårt arbetssätt nedan.

0,00 Kr
Uppskattat pris
,00 Kr
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Förtydligande

Arbetade timmar redovisas i faktura tillsammans med elektronisk byggdagbok som underlag.

Hantverkartimmar som debiteras är de faktiska arbetade timmarna på plats, om projektet befinner sig inom närområdet (se rubrik resor i bifogad fil)
Debitering vid ev. hämtning av material sker enligt Arbetsledarens Timpris.

Material / Hyresmaskiner:

Material och ev. hyra av maskiner faktureras tillsammans med kopior på våra leverantörsfakturor.
Naturligtvis tar ni del av våra förmånliga rabatter.

Vi lämnar enbart garanti för arbeten där vi har köpt in materialet. Läs mer om detta i Allmänna bestämmelser.

Förtydligande

Startavgift är en engångskostnad som täcker planering och administrativa kostnader.
Servicebil är kostnaden för drivmedel och fordonsomkostnader
Hantverkare är arbetarna som utför det fysiska jobbet.
Arbetsledare är er projektledare som ger konsultation med kund rent byggtekniskt samt samordnar, planerar och åker ut på projektet tillsammans med underleverantörer som el, rör, vent m.m.
Projektledning innebär kontorsrelaterat arbete med ekonomi, rot-sökning, framtagning av eventuella handlingar/ritningar.

Tidsplanering

Dessa mindre serviceprojekt hamnar som oftast mellan våra större arbeten och normal väntetid brukar vara ca 15 dagar från den dagen offerten är accepterad. Så snabbt vi får en lucka över ringer vi för att boka in en hantverkare till er!

Så är du i behov av en hantverkare för utförande av mindre jobb är ni varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er! Vi utför alla typer av småjobb.

Skulle inte tiden passa er får vi återkomma alternativt komma överens om en annan dag. Om ni har några andra funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Fordonsomkostnader

Befinner ert projekt innanför cirkeln ingår transport och fordonsomkostnader. Befinner ni er utanför cirkeln tillkommer kostnad för körtid.