Fönster

Ska ni montera nya fönster som har andra mått än de som ni har i dagsläget? Då behövs det med största sannolikhet ansökas om bygglov för fasadändring! Oftast behövs det även ett bygglov för att måla om befintliga fönster men inte alltid. Denna typ av ändring går under fasadändring så läs gärna mer om regler där. Ta kontakt med er kommun och fråga om de anser att ert projekt är bygglovspliktigt om ni är osäkra. När det blir dags för bygglovsritningar hjälper våra erfarna byggingenjörer er gärna!

Vi erbjuder alla våra ritningstjänster till ett fast pris!

Fönster som kräver bygglov

  • Lägga till eller ta bort fönster
  • Ändra storlek på fönster
  • Lägga till eller ta bort spröjs på befintliga fönster
  • Måla om fönster
  • Flytt av befintliga fönster

Vad behöver jag som kund att skicka in vid min förfrågan?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta vill vi gärna ha med i förfrågan för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket som möjligt för dig.

Vi på 2Snickare är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen utöver själva byggandet. Det går givetvis också bra att beställa endast bygglovshandlingarna om så skulle önskas, men vi erbjuder hela paketet så att du som kund ska kunna känna dig så trygg som möjligt med att ha samma företag som både ritar och bygger ditt projekt.

Du är varmt välkommen att ringa oss på 018-14 33 14 eller maila oss på info@2snickare.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare
Emil Holm

Fråga mig!

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Kontakt oss
Maximal filstorlek: 20 MB