Fasadändring

Går ni i tankar om att ändra om fasaden utvändigt? Oavsett om ni ska göra en mindre eller större förändring utvändigt så behövs det ritningar för fasadändring inför bygglovet. Detta är något våra byggingenjörer gärna hjälper er med!

Att måla om fasaden i en annan färg är en väldigt vanlig förändring. Det är ett snabbt alternativ att ge ett nytt liv åt huset. Vanligt är också att man vill byta material eller färg på taket för att ge huset ett nytt utseende. Det är två snabba och enkla lösningar som ger ett upplyftande resultat!

Vi erbjuder alla våra ritningstjänster till ett fast pris!

Fasadändringar som kräver bygglov

  • Byte av färg på fasad eller tak
  • Byte av fasadbeklädnad, tex puts, tegel eller trä
  • Byte av taktäckningsmaterial, tex takpannor, plåttak eller papptak
  • Tilläggsisolering som påverkar fasadens djup
  • Montering av nya fönster, dörrar eller balkonger
  • Ändring av takform och lutningar från exempelvis sadeltak till pulpettak

Vad behöver jag som kund skicka in vid min förfrågan?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta vill vi gärna ha med i förfrågan för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket som möjligt för dig.

Vi på 2Snickare är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen utöver själva byggandet. Det går givetvis också bra att beställa endast bygglovshandlingarna om så skulle önskas, men vi erbjuder hela paketet så att du som kund ska kunna känna dig så trygg som möjligt med att ha samma företag som både ritar och bygger ditt projekt.

Du är varmt välkommen att ringa oss på 018-14 33 14 eller maila oss på info@2snickare.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Kontakt oss
Maximal filstorlek: 20 MB