2snickare tillbyggnad 2

Bygglovspliktig tillbyggnad

Bygglovspliktig tillbyggnad

Har familjen börjat växa eller behöver ni av andra anledningar mer yta i hemmet? Då är en tillbyggnad ett bra och ekonomiskt alternativ. En bra tumregel att känna till är att en tillbyggnad över 15kvm behöver ett godkänt bygglov samt ett  startbesked. Efter godkännande kan byggprocessen starta. Vi på 2 Snickare besitter god kunskap och erfarenhet av att skissa och rita byggnader. Vi hjälper gärna till med era bygglovshandlingar på ert projekt vid förfrågan.

Många väljer att bygga ut

Det har blivit allt vanligare med tillbyggnader och många väljer hellre att bo kvar i huset och bygga ut det, istället för att behöva flytta från det. Huset gömmer ofta fler möjligheter för utvidgning av boytan. Du kan bygga ut, upp eller kanske ner. Med en ny vindsvåning kan du ibland fördubbla husets beboeliga yta. Det kan vara till fördel att bygga ut istället för att flytta till en ny bostad. Ni kan påverka priset genom att utföra delar av arbetet själv vartefter sina ekonomiska förutsättningar.

Man kan även se över sin egen detaljplan som finns hos kommunen. I detaljplanen står det väsentlig information om just ditt hus. Det är t. ex. tillåten boarea, vilka färger man får använda och om det är puts eller panel ditt hus ska ha. Vill man göra någon förändring på det estetiska kan man alltid ansöka om ett separat bygglov för just det. Detta är något vi kan hjälpa till med.

Varför ni ska välja oss

Att vi är totalentreprenör innebär att vi är med er under hela ert husprojekt, från idé till genomförande hela vägen till inflyttning. Alla våra tillbyggnader ritas och skräddarsys utifrån era önskemål. För våra kunders trygghet besiktar vi alla våra större och mer kritiska arbeten och alla väsentliga garantier för projektet ingår givetvis! Dessa garantier börjar först gälla efter godkänd besiktning.

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Vi tar ansvar

Vi arbetar med entreprenadform ABS 09 eller Hantverkarformuläret -17 som underlag för alla våra byggentreprenader mot konsumenter. Vi lämnar garantier på 2 år oavsett entreprenadform och tar ansvar i upp till 10 år.

Egna konstruktörer och arkitekter

Ska du bygga om, till eller ut och behöver en ritning av projektet? Vi hjälper dig gärna vid förfrågan! Vi besitter kunskapen att kunna utföra alla sorters ritningar, däribland konstruktionsritningar, arkitektritningar, 3D-ritningar och fysiska modeller av 3D-ritningar. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök för att tillsammans med er skissa upp och gå igenom det kommande projektet. Därefter lämnas en offert till er som behöver ett godkännande innan den riktiga ritningen kan påbörjas!

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning på våra större och mer kritiska arbeten. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Säkerhet vid betalningar

Vi på 2 Snickare använder oss av lyftplan, dvs tar vi aldrig betalt för hela projektet innan en opartisk besiktningsman godkänt det. Vi tar dessutom aldrig ut några förskottsbetalningar från våra kunder, istället skickar vi fakturor vartefter olika delar i arbetet är slutfört. Sista delen av betalningen sker inte förrän bygget är besiktigat och godkänt. Detta erbjuder vi våra kunder för att skapa en trygghetsrelation!

Virke av högsta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet  som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.