2SNICKARE SMIDESSTAKET2

Staket i trä eller smide

Har ni koll på reglerna?

Har ni koll på reglerna kring byggnationen på ditt staket? Det har vi! Alla altaner och andra uppbyggda ytor där personer vistas behöver ha ett räcke när det mäter mer än 0,5 meter över marken. Höjden på ett altanräcke ska då vara mellan 0,9 och 1,1 meter.

Funktionen är ofta avgörande

Ett altanräcke ska helst gå i stil med hus och altan för att passa in så bra som möjligt. Den tänkta funktionen är ofta avgörande när man ska bestämma vilken form och material som är passande i det enskilda fallet. Ska altanräcket vara en enkel avgränsning, som källa till lä och skugga eller kanske avskärma tomten från omgivningen? Alla altaner och andra uppbyggda ytor där personer vistas behöver ha ett räcke när det mäter mer än 0,5 meter över marken. Höjden på ett altanräcke ska då vara mellan 0,9 och 1,1 meter.

När det kommer till säkerhet, är det ofta smidesstaket som gäller. Det är ett staket som är mycket svårt att tränga igenom och som håller för stora påfrestningar. Det gör smidesstaket till ett bra val när ytan befinner sig på en hög höjd. Smidesstaketed är stabilt och då det håller för påfrestningar år efter år. Smidesstaket är också bra val när ett staket ska användas för skydd mot intrång.

Varför ni ska välja oss

Vi arbetar med trämaterial från norra Sverige, vilket är av högsta klass med lång livslängd. Vi har en arbetsledare med på plats under hela arbetets gång som antecknar byggets alla moment. Han är väl insatt i just ert projekt och kan därför lätt svara på alla era frågor och funderingar!

Här nedan finner ni fler fördelar om oss!

Kostnadsfria offerter och hembesök

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Material av högsta klass

Vi köper in allt vårt virke från norra Sverige. Alltså arbetar vi endast med material av bästa kvalitet som har lång livslängd! I detta ingår även alltid leverantörsgarantier, dvs att om något oväntat skulle inträffa så kommer leverantören ut själv och åtgärdar felet. Om annat så står leverantören själv för hela kostnaden för att få felet åtgärdat.

3D ritningar

Vi besitter kunskapen av alla typer av ritningar och så då även 3D ritningar. Vi hjälper gärna till på förfrågan att skapa en sån realistisk bild av projektet som möjligt då det kan vara svårt att se slutresultatet ritat svart och vitt på ett papper. Med en 3D ritning tar du möjligheterna till en helt ny nivå!

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Kontakt oss
Maximal filstorlek: 20 MB