Materialval till ditt badrum

Tips på materialval vid en badrumsrenovering

  • Kakel som använd i badrum är mer eller mindre standard då det är ett hållbart material som tål slitage. På senare år har det blivit populärt att använda sig av mönstrat kakel, men också kakel i större storlek. Det finns i mängder av olika färger och former så valmöjligheterna är stora!
  • Mosaik kan bli ett kreativt och spännande sätt att bryta av till exempel en kakelvägg. Det är ett mycket hållbart material som pryder golv lika väl som vägg. Mindre mosaikbitar säljs oftast monterade på ark, vilket gör att mosaiken är lätt att sätta upp och att du får lika stort avstånd mellan varje liten platta.
  • Klinkerplattor är också ett slitstarkt material som klarar stora påfrestningar vilket gör att de passar väldigt bra som golvmaterial i ett rum som badrum. I kombination med kakel på väggarna ger klinkergolv ett lyxigt och snyggt badrum. Du kan dessutom kombinera detta golv med golvvärme!
2snickare Badrum och badrumsrenovering

Några fördelar med oss

Materialval till ditt badrum

Hos oss på 2 Snickare i Uppsala ingår alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Här har du möjligheten att lugnt gå igenom med oss på plats vad du vill få gjort i hemmet och oftast vid de mindre projekten kan du få ett uppskattat pris redan på plats.

Behörighet

Vi följer alltid byggkeramikrådets bestämmelser. Våra plattsättare och rörmokare besitter Våtrumscertifikat och Säker vatten certifikat.

Vi tar ansvar

Vi följer alltid byggkeramikrådets bestämmelser. Våra plattsättare och rörmokare besitter Våtrumscertifikat och Säker vatten certifikat.

3D Ritningar

Vi besitter kunskapen av alla typer av ritningar och så då även 3D ritningar. Vi hjälper gärna till på förfrågan att skapa en sån realistisk bild av projektet som möjligt då det kan vara svårt att se slutresultatet ritat svart och vitt på ett papper. Med en 3D ritning tar du möjligheterna till en helt ny nivå!

Alltid kostnadsfri besiktning

När bygget är slutfört görs alltid en kostnadsfri besiktning. Denna utförs av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Det är efter bygget är besiktigat och godkänt som eventuella garantier börjar att gälla.

Garantier

Vi på 2 Snickare är väldigt måna om våra kunder och just därför erbjuder vi upp till 2 års garanti på våra projekt. Tryggheten i en kundrelation är för oss väldigt viktigt och vi vill att ni ska kunna luta er tillbaka medan projektet utförs men även tiden efteråt.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

BYGGINGENJÖR/PROJEKTLEDARE

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.