Våra tjänster

av 2snickare nybyggnation

Nybyggnation

Föredrar du färdiga blockhus eller vill du bygga lösvirkeshus som i sin tur medför större valmöjligheter? En uppskattad fördel med lösvirkeshus är att man har möjlighet till mindre förändringar och unika lösningar under resans gång medans man med blockhus sparar mer tid.

Läs mer
2Snickare tillbyggnad attefall2

Utbyggnad

Ska du bygga ut huset i form av en utbyggnad? Kanske är det en balkong, ett inglasat uterum eller ett skärmtak som ska utföras. Vid byggnation av en utbyggnad höjer du oftast värdet på din fastighet, samtidigt som du ökar din egen trivsel. Bygger du mindre än 15kvm behöver du vanligtvis inget bygglov, utan endast en godkänd bygganmälan.

Läs mer
2snickare altan pool2

Altan, Terrass och Balkong

Under sommarhalvåret spenderar vi så mycket tid vi bara kan på våra altaner och det är oftast en väldigt bra investering. För många är det då viktigt att kunna undvika det tidskrävande underhållsarbetet och att det då är av hållbar kvalitet med ett underhållsfritt material, som exempelvis komposittrall.

Läs mer
Badrum och badrumsrenovering 2Snickare

Badrumsrenovering och Våtutrymmen

I dagsläget läcker fortfarande 12 av 20 tätskikt vilket oftast är resultatet av att man valt en tidsmässigt bättre lösning framför kvalitét. Vi kan garantera ett bra och noggrant arbete utfört av våra rörmokare och elektriker som alla innehar giltiga certifikat. Vi kan även hjälpa till när det kommer till badrumsmaterial om du känner att du inte hittar rätt bland alla alternativ.

Läs mer
tjänster 2snickare 2

Övriga tjänster

Här hittar ni övriga tjänster som vi utför till våra kunder. Vi har exempelvis möjlighet att utföra dräneringar, putsa fasader, markläggning och murning. Men även enklare tjänster som målning och golvläggning. Dessa tjänster kan vi utföra då vi har totalentreprenad.

Läs mer
2Snickare takomläggning2

Tak, Takläggning och Takarbeten

Visste du om att man har chans till att få bidrag för sin takomläggning? Det är inte många som vet om det, men har man ett tillräckligt gammalt tak kan man söka om bidrag från Länsstyrelsen. Vi på 2 Snickare har lång erfarenhet på arbeten gällande takomläggningar, och efterlämnar oss alltid 10 års monteringsgaranti efter godkänd besiktning.

Läs mer
bygglovs ritningar 2snickare l2

Ritningar och Bygglovshandlingar

Behöver du bygglovsritningar eller andra bygglovshandlingar inför ett kommande projekt? Vi hjälper dig gärna. Vi har lång erfarenhet av att framställa olika typer av bygglovsritningar. För att nämna några är det allt från bygglovsritningar, planritningar och takstolsritningar till fasadritningar, konstruktionsritningar och arkiteksritningar. Vi vill alltid hjälpa dig som kund på bästa och snabbaste sätt. Våra mål och ambitioner är liksom dina att få bollen i rullning så snabbt och smärtfritt som möjligt.

Läs mer
2Dränering

Markarbeten och Dränering

Ska du lägga en husgrund eller göra ett markarbete? När det kommer till markarbete finns det en uppsjö av olika material att välja mellan och då allt från estetik, form och livslängd. Något mer som är viktigt att tänka på med livslängd är att ha en väldränerad husgrund då detta är förutsättningarna för ett friskt och hållbart hus.

Läs mer
Putsfasad2

Fasad och Fasadrenovering

Ska ni välja trä, puts, tegel eller något helt annat? Valet av fasad handlar inte bara om utseende, det finns egentligen mängder av material för fasad men de vanligaste valen är trä, puts eller tegel. I vissa områden styr detaljplanen hur en fasad får se ut. Därför bör man alltid med att kolla vilken typ av fasad som är tillåtet i ert område innan det är dags att välja material och färg

Läs mer

Underhåll

Många gånger är det svårt att veta hur lång livslängd olika arbeten och material har och när du ska utföra dessa underhåll. Vi har kategoriserat upp relevant information och hur du bör planera in dem här. Tänk på att göra underhållet i tid för att slippa kostsamma och tråkiga överraskningar. Det kan då resultera i fuktskador i eller på fasaden samt mögelskador som kan vara hälsofarliga. Kom ihåg att en underhållsplan inte behöver vara komplicerad. Ett enkelt tips är att skriva upp när du senast gjorde ett visst underhåll och vilket år du bör utföra det underhållet nästa gång.

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Kontakt oss
Maximal filstorlek: 20 MB