Våra tjänster

av 2snickare nybyggnation

Nybyggnation

Känner du dig kunnig inom bygg? Då kanske lösvirkeshus något för dig! Ett lösvirkeshus är precis som det låter, nämligen ett hus byggt i löst virke. Den stora fördelen med ett lösvirkeshus är valfriheten, så som att du har möjlighet att göra mindre ändringar under resans gång samt ha en stor flexibilitet att hitta egna och unika lösningar. En till stor fördel är även att du kan påverka arbetsmomenten vartefter dina ekonomiska förutsättningar.

Läs mer
2Snickare tillbyggnad attefall2

Tillbyggnad och Utbyggnad

Gillar du enkla lösningar som går snabbt? Då rekommenderar vi ett prefabricerat hus! Detta är ett väldigt bekvämt alternativ för kund då husen snabbt byggs ihop då det består av block. Detta kommer även med fördelar som den goda kvalitén materialet har, den snabba byggprocessen samt att vädrets faktorer så som regn och snö inte påverkar produktionsprocessen. Så väljer du ett prefabricerat hus kan vi garantera dig en trygg och lugn byggperiod.

Läs mer
2snickare altan pool2

Altan, Terrass och Balkong

Visste ni att det finns altaner som aldrig ger ifrån sig stickor? Jo, det är sant! Underhållsfritt är det dessutom och vi pratar då givetvis om komposittrall! Så fokusera istället på det som altanen egentligen är, en naturlig samlingsplats för hela familjen. Njut av middagar ute i värmen och samla på er frisk och härlig luft!

Läs mer
Badrum och badrumsrenovering 2Snickare

Badrumsrenovering och våtutrymmen

Visste ni att 12 av 20 tätskikt läcker fortfarande? Detta händer oftast när man väljer en tidsmässigt bättre lösning framför kvalitét. Vi kan garantera ett bra och noggrant utfört av både rörmokare och elektriker som innehar giltiga certifikat. Vi gör även noggranna kontroller av allt material och är alltid uppdaterade om det senaste och bästa materialet på marknaden. I dagsläget byggs tätskikten enligt PCI system, vilket är ett säkert, tryggt och bra val. Under ``läs mer`` här nedan hittar ni även massvis av intressant och användbar information om mängder med materialval så som kakel, klinkers och mosaik!

Läs mer
tjänster 2snickare 2

Övriga tjänster

Här hittar ni övriga tjänster som vi utför till våra kunder. Vi har exempelvis möjlighet att utföra dräneringar, putsa fasader, markläggning och murning. Men även enklare tjänster som målning och golvläggning. Dessa tjänster kan vi utföra då vi har totalentreprenad.

Läs mer
2Snickare takomläggning2

Tak, Takläggning och Takarbeten

Visste ni om att man har chans till att få bidrag för sin takomläggning? Det är inte många som vet om det, men har man ett tillräckligt gammalt tak kan man söka om bidrag från Länsstyrelsen. Vi på 2Snickare har lång erfarenhet på arbeten gällande takomläggningar, och efterlämnar oss alltid 10 års monteringsgaranti efter godkänd besiktning. Vi strävar alltid efter nöjd kund garanti och lämnar därför alltid fast pris på våra arbeten. På våra takarbeten bjuder vi dessutom alltid på en kostnadsfri besiktning av en opartisk besiktningsman inbokad utav er som kund. Detta gör vi för att värna om våra kunders trygghet. Vi bjuder även alltid på kostnadsfria offerter och platsbesök!

Läs mer
bygglovs ritningar 2snickare l2

Ritningar och Bygglovshandlingar

Bygglov krävs i de flesta fall men det är inte alltid det gör det, har du koll om du behöver det? Några av de första stegen när man ska bygga om, till eller nytt är att ta fram bygglovshandlingar och kontakta kommunens byggnadsnämnd, vilket är något som vi gärna hjälper er med. Vi har specialister som besitter god kompetens och erfarenhet för att utföra alla typer av ritningar, konstruktionshandlingar och 3D-ritningar. Under byggets gång finns dessutom alltid en projektledare med som gärna besvarar era frågor och funderingar!

Läs mer
2Dränering

Markarbeten och Dränering

Visste ni att en garageuppfart byggs efter samma principer som man bygger en väg? För er som länge planerat att lägga sten på uppfarten eller uteplatsen är det bra att börja planera i ett tidigt stadie. Några steg som är bra att ta innan beslut om stenläggning är att mäta upp området, jämföra olika material.

Läs mer
Putsfasad2

Fasad och Fasadrenovering

Ska ni välja trä, puts, tegel eller något helt annat? Valet av fasad handlar inte bara om utseende, det finns egentligen mängder av material för fasad men de vanligaste valen är trä, puts eller tegel. I vissa områden styr detaljplanen hur en fasad får se ut. Därför bör man alltid med att kolla vilken typ av fasad som är tillåtet i ert område innan det är dags att välja material och färg

Läs mer

Underhåll
Här hittar ni all relevant information kring ett hus underhåll! Många vet inte hur viktigt det är dränera om i tid för att slippa fuktskador, lägga om taket eller måla om huset. Detta behöver göras då alla dessa poster liksom många andra har en viss livslängd. Kolla gärna in här om ni vill räta ut eventuella frågetecken om när vad behöver göras!

Fråga mig!

Emil Holm

Emil Holm

Byggingenjör/Projektledare

Fyll i formuläret för offertförfrågan!

Vi återkommer inom kort och erbjuder alltid kostnadsfria offerter och hembesök!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.